Met trots kunnen wij laten weten dat onze opleiding Coachend Leiderschap, gericht op schoolleiders in het primair onderwijs, geaccrediteerd is door het Schoolleidersregister PO.

Er is een overvloed aan voordelen die voortvloeien uit gezond zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is een capaciteit die je helpt om je angsten te overkomen en obstakels van het leven te overbruggen met meer zekerheid. Het stimuleert een positieve mentale gezondheid. Zelfverzekerdheid is vaak gebaseerd op ervaringen uit het verleden en het verbetert zich wanneer je een repertoire van succes opbouwt waar je kracht uit kan putten.

Soms lijkt het alsof we het onmogelijke voor ogen hebben. Dat onze droom, onze wensen en onze ambities nooit een realiteit kan worden. Of hebben we onze droom nog niet helemaal helder voor onszelf.

Hoe kijken we naar de mogelijkheden die we hebben?

Er zijn veel definities en omschrijvingen in omloop van de begrippen veranderen en ontwikkelen. Wij kunnen er zelf voor kiezen om te veranderen of ons te ontwikkelen. Maar veranderingen en ontwikkelingen kunnen ook plaatsvinden zonder dat wij het willen. Het begrip ontwikkelen gebruiken wij in de betekenis van een voortdurend proces van groei en aanpassing. Een dergelijk proces gebeurt door en met mensen.

In de ontwikkeling van leiderschap hebben we het vaak over het leiden en het managen van anderen, maar echt leiderschap begint bij zelfontwikkeling. Zoals een van de vorige managers openhartig meedeelde: “Ik ben eigenlijk mijn eigen grootste vijand.”

Agenda

21-06 24-06

Doorbraaktraining m...

26-06 26-06
21-08 21-08

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op dinsdag 26 juni in Hoeven

Aanmelden