Gandhitraining

Ongekende effecten in de praktijk

  1. 33

Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap

Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap? Kies ervoor om je eigen, ogenschijnlijke grenzen en barrières hanteerbaar te maken, blijvend te verleggen en op te rekken. Leer hoe je jouw oplossingsgericht vermogen, creativiteit en innovativiteit kunt verrijken.

Wees de verandering
Die je in de wereld wilt ontmoeten

"Ik ben goed zoals ik ben en ik kan alleen nog maar krachtiger zijn"

Uniek vervolgprogramma

De Gandhitraining is een drie maanden durend programma tot inspirerend leiderschap. Er vindt een uitzonderlijke verdiepingsslag plaats in je leven, in navolging op de Mandelatraining. Het stelt jou in staat je volledige potentieel en kwaliteiten te ervaren en het maximaal haalbare uit jezelf in je leven te integreren. Een ongekende mogelijkheid wordt geboden buiten je gebaande paden en eigen verwachtingen te gaan functioneren. Je zult ervaren welke unieke kwaliteiten je hebt en hoe krachtig je werkelijk bent.

Voor wie

De Gandhitraining is interessant voor iedereen die, in navolging van de Columbus- en Mandelatraining, wil leren inspireren.
De Gandhitraining is een drie maanden durend programma tot inspirerend leiderschap. Dit houdt in dat je leert om het maximaal haalbare uit jezelf te halen. Je bent na de Gandhitraining in staat jezelf continue te ontwikkelen, zelfreflectie en –correctie toe te passen en gewenste veranderingen door te voeren.

Resultaat en ervaring

Ervaringen die deelnemers terugkoppelen na de Gandhitraining zijn:

  • "Ik ben in staat meer te realiseren in minder tijd, met meer plezier en voldoening."
  • "Ik beschik over een groter vermogen om proactief mijn beoogde ambities en doelstellingen daadwerkelijk te realiseren, in minder tijd, met meer energie en focus."
  • "Ik denk meer in mogelijkheden en creëer meer kansen."
  • "Ik durf risico’s te nemen en ga moeilijke beslissingen niet meer uit de weg."
  • "Ik heb inzicht gekregen in wat echt authentiek inspirerend leiderschap teweeg kan brengen in organisaties en hoe overtuigend het effect zichtbaar kan zijn in de resultaten."
  • "Ik heb mijn ware ‘drive’ ontdekt; niet door een standaard aanpak maar door een unieke benadering die echt verbluffend effectief is."
  • "Ik ben in staat naar mijn eigen gedrag en handelen te kijken en kan directe zelfreflectie en zelfcorrectie toepassen."
  • "Mijn creativiteit bij het oplossen van problemen is verhoogd."
  • "Ik maak keuzes en neemt verantwoordelijkheid voor mijn eigen resultaten, loopbaan en werkomgeving."

Uniek programma

De Gandhitraining omvat 3 groepsgewijze trainingen (totaal 15 dagdelen) in de weekenden.

Tussen de groepsgewijze trainingen vinden gemiddeld 6 coaching sessies plaats in vaste subgroepen onder professionele begeleiding van een ervaren coach van Corinor.

 

Tijdschema groepsgewijze trainingen:

Zaterdag: 09:00 - 10:00 (ontvangst)
  10:00 - 22:00 (training)
Zondag: 10:00 - 18:00 (training)

Trainingsdata De eerstvolgende Gandhitraining start 4 maart 2017

De trainingen worden gehouden op bijzondere locaties vol inspiratie. Voor actuele informatie over locatie en trainingsdata klik op onderstaande link met trainingsdata.

Meerwaarde De Gandhitraining start 2 keer per jaar: maart en september

Je bepaalt wat écht belangrijk is voor jou, leert focus aan te brengen en definitief afscheid te nemen van zaken die energie kosten en er niet toe doen. Dit maakt je effectiever en helpt je gemakkelijker je doelen te realiseren. Je leert jezelf coachen, waardoor jij je eigen leven leidt.

Onze brochure

Wil je meer informatie over de Gandhitraining? Download hier de brochure.

Wil je weten wat de voordelen van de Gandhitraining voor je werkgever zijn, dan komen wij graag met je in contact. Download hier de brochure.

Onze trainingskosten zijn fiscaal aftrekbaar!

Omdat de Belastingdienst deze opleiding van Corinor erkent als beroepsopleiding zijn de kosten hiervoor aftrekbaar als studiekosten. En dat kan je zomaar enkele honderden euro’s schelen! Lees hier meer over de financiële voordelen.

Onderdeel van een uniek drieluik programma

Corinor richt zich op het ontwikkelen van jouw wensen en jouw talenten, door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie. Dit met als doel daadwerkelijk jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst, privé en op het werk.

Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van de persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Stuk voor stuk krachtige instrumenten, waarmee je het roer van je leven, zowel zakelijk als privé, in eigen hand neemt. De Columbustraining is de eerste training van dit unieke drieluik.

Met minder inspanning en energie haal je meer uit je privéleven en werk, en het geeft je meer voldoening en plezier.

Voor inzicht en bewustwording met een sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit als resultaat.

Geeft je de mogelijkheid te breken met het verleden, om je vervolgens te richten op de mogelijkheden in de toekomst.

RSS feed