Mandelatraining

Duurzame persoonlijke groei, effectiviteit en persoonlijk leiderschap

  1. 32

Doorbraaktraining met gegarandeerd effect

Wil jij oude gewoontes doorbreken en omzetten naar voor jou werkbare gewoontes, ervaren wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou écht belangrijk is in het leven? Wij geven jou de mogelijkheid te breken met het verleden, om je vervolgens te richten op de mogelijkheden in de toekomst.

Behandel iemand zoals hij nu is en hij zal zo blijven
Behandel iemand zoals hij nu kan zijn en hij zal het worden

"Ik ben een heel stuk zekerder van mezelf geworden"

Wetenschappelijk bewezen effectief

De Mandelatraining is een vervolgtraining op de Columbustraining. De Mandelatraining geeft je de mogelijkheid te breken met “oud gedrag” en je te richten op je mogelijkheden in de toekomst. Je ontdekt dat jouw mogelijkheden veel groter zijn dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Na het volgen van de Mandelatraining, garandeert Corinor een duurzaam effect dat wordt aangetoond in wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Amsterdam.

Voor wie

De Mandelatraining is interessant voor iedereen die, in navolging op de Columbustraining, een duurzame verdieping wil aanbrengen. In korte tijd versterk je persoonlijke groei, effectiviteit en persoonlijk leiderschap.

De training is bedoeld voor mensen die vanuit hun eigen kracht bewuste keuzes willen maken en meer diepgang in hun werk, leven en relaties willen realiseren.

Resultaat en ervaring

Ervaringen die deelnemers terugkoppelen na de Mandelatraining zijn:

  • "Ik presteer boven mijn eigen verwachtingen."
  • "Ik ben me nog meer bewust geworden van mezelf en handel vanuit wie ik ben."
  • "Ik beschik over een groter vermogen om beoogde doelstellingen daadwerkelijk te realiseren.
  • "Ik heb een nieuwe manier gevonden om dezelfde dingen anders aan te pakken, met meer plezier en minder energieverspilling."
  • "Mijn leiderschapskwaliteiten zijn sterk verbeterd."
  • "Mijn bereidwilligheid om uitdagingen aan te nemen is toegenomen."
  • "Ik ervaar een beter evenwicht tussen denken en handelen."
  • “Ik heb een helder inzicht in mijn eigen loopbaan en carrièrewensen.”
  • "Ik heb de regie over mijn eigen leven omdat ik me bewust ben van de keuzes die ik maak en de consequenties die dat heeft."

Uniek programma

De Mandelatraining bestaat uit 4 opeenvolgende dagen en een praktijkavond op de donderdag aansluitend aan de training. De opzet van de training is zo georganiseerd dat werk en de andere verplichtingen zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Tijdschema van de Mandelatraining:

Donderdag: 09:00 - 10:00 (ontvangst en inschrijving)
  10:00 - 22:00 (training)
Vrijdag: 10:00 - 22:00 (training)
Zaterdag: 10:00 - 22:00 (training)
Zondag: 10:00 - 17:00 (training)
Donderdag: 19:30 - 22:00 (praktijkavond)

Trainingsdata De eerstvolgende Mandelatraining start 9 maart 2017.

De trainingen worden gehouden op bijzondere locaties vol inspiratie. Voor actuele informatie over locatie en trainingsdata klik hier.

 

De Mandelatraining van 26 januari 2017 = vol!

Informatieavond

Regelmatig organiseren wij gratis en vrijblijvende informatieavonden over onze unieke persoonlijke effectiviteitstrainingen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Onze brochure

Wil je meer informatie over de Mandelatraining? Download dan hier de brochure.

Wil je weten wat de voordelen van de Mandelatraining voor je werkgever zijn, dan komen wij graag met je in contact. Download hier de brochure.

Onze trainingskosten zijn fiscaal aftrekbaar!

Omdat de Belastingdienst deze opleiding van Corinor erkent als beroepsopleiding zijn de kosten hiervoor aftrekbaar als studiekosten. En dat kan je zomaar enkele honderden euro’s schelen! Lees hier meer over de financiële voordelen.

Onderdeel van een uniek drieluik programma

Corinor richt zich op het ontwikkelen van jouw wensen en jouw talenten, door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie. Dit met als doel daadwerkelijk jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst, privé en op het werk.

Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van de persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Stuk voor stuk krachtige instrumenten, waarmee je het roer van je leven, zowel zakelijk als privé, in eigen hand neemt. De Columbustraining is de eerste training van dit unieke drieluik.

Met minder inspanning en energie haal je meer uit je privéleven en werk, en het geeft je meer voldoening en plezier.

Voor inzicht en bewustwording met een sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit als resultaat.

Voor inspirerend leiderschap: je ambities vormgeven en anderen aanzetten tot het bereiken van hun ambities en doelen.

RSS feed