De sleutel tot ontwikkeling van anderen

In deze basistraining leer je hoe je de beginselen van het coachen kunt gebruiken. Daardoor kun je anderen begeleiden om op een andere manier naar zichzelf, hun persoonlijke effectiviteit, kansen en mogelijkheden te kijken. Je laat anderen zo hun innerlijke drijfveren en wensen ontdekken en ontwikkelen op een manier die bij hen past.

 

Jouw resultaat

Coachinstrument

Na de Basistraining Persoonlijke Coaching kun je mensen faciliteren in hun reis naar meer inzicht, bewust handelen en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid en het zelflerend vermogen van de ander. Dat weet je te stimuleren en in beweging te zetten. Je kunt jezelf als coachinstrument inzetten en aan te sluiten aan de belevingswereld van de ander. 

Ervaringen die deelnemers terugkoppelen na de BPC zijn:

  • “De training is effectief: in korte tijd heb ik de basisprincipes van coaching leren toepassen.”
  • “Ik heb geleerd om iemand haar eigen drijfveren te laten ontdekken. Zo kan ze haar persoonlijke effectiviteit verder ontwikkelen.”
  • “De training is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”
  • “Ik herken de communicatiestijl van de ander veel sneller, waardoor ik in die stijl kan communiceren en gesprekken veel transparanter en eerlijker zijn.”