Onze workshops

Effectief CommunicerenEffectief Communiceren

Communicatiestijlen

Tijdens deze workshop leer je communicatie- en karakterstijlen kennen, herkennen en effectief benaderen. Pas deze kennis toe op je werk of in je privéleven en vergroot jouw persoonlijke effectiviteit en communicatie. Een onmisbare avond!

Lees meer >

 


inspirerend ouderschapInspirerend Ouderschap

Genieten van en met je opgroeiende kinderen

In de workshop Inspirerend ouderschap staat de liefdevolle en open relatie met je kind centraal. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en je mogelijkheden om de relatie met je kind te versterken. Zo kan je kind zich in alle veiligheid en vertrouwen ontwikkelen.

Lees meer >

 


passie in het werkPassie in het werk

Weet jij wat jou drijft?

Wat drijft jou, privé en op je werk? Dat ontdek je tijdens deze bijzondere workshop. Je focus wordt helder, zodat je kunt doen wat jij wilt: dat wat je intuïtief al lang weet. Je wordt je bewust van onvervulde diepere verlangens en je ervaart diepgaande passie en voldoening.

Lees meer >


energieke relatiesEnergieke Relaties

Inzicht in jouw relaties met anderen

Waarom werkt de ene relatie wel en de andere juist niet? Hoe komt het dat je uit de ene relatie enorm veel energie haalt, terwijl de andere alleen maar energie kost? Deze workshop geeft jou inzicht in je relaties met anderen; je begrijpt wat jouw behoeftes zijn en die van de ander.

Lees meer >


foto refreshRefresh Training

Unieke opfris en verdiepingsmogelijkheid

Zou het niet fijn zijn als je jouw Columbus-, Mandela- of Gandhitraining opnieuw zou kunnen meemaken? Dat kan helaas niet, maar het is ook niet nodig. Je zult namelijk verbaasd zijn over wat je voor jezelf kunt bereiken in één dag. De Refreshtraining staat in het teken van opfrissen en nieuwe inzichten. Na afloop heb je weer dat wauw-gevoel.

Lees meer > 

 


Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op dinsdag 19 september 2017 in Hoeven!

Aanmelden