Weet jij wat jou drijft?

Wat drijft jou, privé en op je werk? Dat ontdek je tijdens deze bijzondere workshop. Je focus wordt helder, zodat je kunt doen wat jij wilt: dat wat je intuïtief al lang weet. Je wordt je bewust van onvervulde diepere verlangens en je ervaart diepgaande passie en voldoening. We laten je zien dat het vormgeven van je passie eenvoudig is. De eerste stap? Deelnemen aan deze inspirerende dag.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar zijn drijfveren en naar handvatten om zijn ambities richting te geven. Wil jij passie in je eigen leven en je werk ontdekken? Wil je weten wat jou drijft? En wil je echt doen wat je ambieert? Schrijf je dan nu in voor de workshop Passie In Je Werk.

Wat en wanneer?

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor 2017. 

Interesse?

Heb je interesse in de workshop Passie In Je Werk? Schrijf je dan direct in. Dat kan door een mail met het onderwerp ‘Passie In Je Werk’ te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je voor- en achternaam, je adres, je telefoonnummer, eventuele dieetwensen en de factuurgegevens. Je ontvangt daarna de bevestiging en de factuur per e-mail. Heb je nog vragen? Bel ons dan via 076 - 503 11 70.
De kosten voor de workshop bedragen € 250,= per persoon. Dat is inclusief btw, koffie, thee, een lunch en een gezonde snack.

Workshops

05-10 08-10

Doorbraaktraining m...

24-10 24-10
02-11 03-11

Ontdek en verdiep j...

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op dinsdag 19 september 2017 in Hoeven!

Aanmelden