Wil jij je bewustwording versterken?

Persoonlijke groei en ontwikkeling begint met bewustwording. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Welk invloed heb je zelf op je leven? Wat is jouw eigenwaarde? Bewustwording leert je jezelf beter begrijpen. Het is het begin voor verdere vorming, actie of leren. Wil jij ook:

zelf bewust zijn
weten wat je wil bereiken
eigenwaarde vergroten
meer bewustwording
zelf bewust zijn
Meer weten over de training?
Versnelde persoonlijke groei door bewustwording
In de trainingen van Corinor speelt bewustwording een grote rol. Door middel van oefeningen en opdrachten die een spiegelfunctie hebben, laten wij jou je eigen manier van handelen ervaren. Je krijgt inzicht in jouw overtuigingen, normen, waarden, verwachtingen, drijfveren, verlangens, gevoelens, gedachten en gewoontes. Hiermee versterk je niet alleen je bewustwording maar ook je eigenwaarde.

Wil je weten hoe onze trainingen ervaren worden? Zelf ervaren hoe het is? Kom dan naar een informatieavond en laat je inspireren door een van onze Columbustrainers en door oud-deelnemers. Deze informatieavonden zijn gratis en helemaal vrijblijvend, meld je aan door te mailen of bellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 076 503 11 70.

Wanneer is de volgende informatieavond?
Een unieke ontdekkingsreis van bewustwording
Je ontdekt herkenbare patronen, die jouw gedrag en daarmee samenhangende communicatie en effectiviteit op dat moment in jouw leven bepalen. Je wordt bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op je eigen presteren. Na dit proces van bewustwording staat het ontdekken van andere mogelijkheden centraal, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven.

Unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel
De Columbustraining is een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel. Deze ontdekkingsreis betekent een definitieve opstap naar beter reageren en effectiever functioneren. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

De Columbustraining is interessant voor iedereen die weet of voelt dat er meer uit het leven te halen is.

Wil jij werken aan je persoonlijke groei door bewustwording en op duurzame wijze, met groter gemak en minder energie meer uit je leven halen en betere resultaten boeken op je werk? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer over de Columbustraining
"Ik heb beter inzicht in mijn persoonlijke ambities, wensen en prioriteiten."
"Ik denk meer in mogelijkheden en creër meer kansen."
"Ik word minder geleefd door de omstandigheden: heb meer grip op situaties en neem meer het heft in handen."
"Ik presteer boven mijn eigen verwachtingen."
"Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen."
"Ik ervaar een beter evenwicht tussen denken en handelen."
"Ik ben me bewust geworden van de invloed die ik heb op mijn leven, dat van anderen en de dingen die gebeuren."
"Ik oordeel minder en ga gewoonweg makkelijker, lichter en vrijer door het leven."

"Als ik er nu op terugkijk, ik had het veel en veel eerder moeten doen" = video

Onderdeel van een uniek drieluik programma
Corinor richt zich op het ontwikkelen van jouw wensen en jouw talenten, door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie. Dit met als doel daadwerkelijk jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst, privé en op het werk. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van de persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Stuk voor stuk krachtige instrumenten, waarmee je het roer van je leven, zowel zakelijk als privé, in eigen hand neemt. De Columbustraining is de eerste training van dit unieke drieluik. Met minder inspanning en energie haal je meer uit je privéleven en werk, en het geeft je meer voldoening en plezier.