We krijgen af en toe prachtige verhalen binnen van mensen die onze trainingen hebben gevolgd. Het verhaal van Gerda willen we je niet onthouden.

Met trots kunnen wij laten weten dat onze opleiding Coachend Leiderschap, gericht op schoolleiders in het primair onderwijs, geaccrediteerd is door het Schoolleidersregister PO.

Er is een overvloed aan voordelen die voortvloeien uit gezond zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is een capaciteit die je helpt om je angsten te overkomen en obstakels van het leven te overbruggen met meer zekerheid. Het stimuleert een positieve mentale gezondheid. Zelfverzekerdheid is vaak gebaseerd op ervaringen uit het verleden en het verbetert zich wanneer je een repertoire van succes opbouwt waar je kracht uit kan putten.

Soms lijkt het alsof we het onmogelijke voor ogen hebben. Dat onze droom, onze wensen en onze ambities nooit een realiteit kan worden. Of hebben we onze droom nog niet helemaal helder voor onszelf.

Hoe kijken we naar de mogelijkheden die we hebben?

Er zijn veel definities en omschrijvingen in omloop van de begrippen veranderen en ontwikkelen. Wij kunnen er zelf voor kiezen om te veranderen of ons te ontwikkelen. Maar veranderingen en ontwikkelingen kunnen ook plaatsvinden zonder dat wij het willen. Het begrip ontwikkelen gebruiken wij in de betekenis van een voortdurend proces van groei en aanpassing. Een dergelijk proces gebeurt door en met mensen.

Agenda

04-11 11-11

Unieke ontdekkingsr...

25-11 02-12

Doorbraaktraining m...

07-12 07-12

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!

Aanmelden