Om de organisaties en bedrijven te bedanken voor de fijne samenwerking die wij als Corinor de afgelopen 15 jaar hebben mogen ervaren, was er op 2 september een gezellige en interactieve Golfclinic op het Efteling Golfpark. Na een heerlijke lunch, waarbij er gelegenheid was om bij te praten en ervaringen uit te wisselen, is men in verschillende groepen de baan in gegaan.

De ervaren spelers speelden ‘Texas Scramble’. In vooraf ingedeelde teams van drie spelers ging men de baan in. Bij deze spelvorm slaan alle spelers iedere hole af, vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste van de drie ballen gekozen om mee verder te spelen.

Voor de beginnende spelers was er een Golfclinic waarbij men eerst de theoretische basis van het golfspel kreeg uitgelegd. Na het leren van een goede grip, swingen, pitchen en putten werden de nieuw verworven vaardigheden in de praktijk getoetst door een wedstijd over drie holes.

De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de aansluitende borrel. Zij mochten een certificaat en toegangskaarten tot de Efteling in ontvangst nemen, waarna de Golfclinic werd afgesloten met een diner. Het was een fantastische dag!

Agenda

25-08 25-08
10-09 13-09

Unieke ontdekkingsr...

19-09 20-09

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!

Aanmelden