Persoonlijke ontwikkeling
Wil jij je oriënteren op wat jouw rol als persoonlijke coach kan zijn in de persoonlijke ontwikkeling en groei van anderen? In de Basistraining Persoonlijke Coaching (BPC) leer je hoe je de grondbeginselen van het coachen kunt hanteren. Je bent in staat anderen te begeleiden op een andere manier naar zichzelf te kijken. Je maakt het anderen mogelijk hun innerlijke drijfveren en wensen te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hun past.

Start hier jouw persoonlijke ontwikkeling!
De sleutel tot ontwikkeling van anderen
Na afloop van de Basistraining Persoonlijke Coaching ben je in staat mensen te faciliteren in hun reis naar meer inzicht, bewust handelen en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat uit van de zelfverantwoordelijkheid en het zelf lerend vermogen van de ander en dat weet je te stimuleren en in beweging te zetten. Je bent in staat jezelf als coachinstrument in te zetten en effectief te matchen met de ander.

Meer informatie?
Persoonlijke ontwikkeling: voor wie?
Na afloop van de Basistraining Persoonlijke Coaching ben je in staat jezelf als coachinstrument in te zetten en effectief te matchen met de ander. Voor wie is de Basistraining Persoonlijke Coaching?

Iedereen die specifieke coachvaardigheden wil inzetten.
Iedereen die door het gebruik van coachtechnieken, anderen in gesprekken – al dan niet functionele – feedback wil geven op zijn attitude en zienswijze zonder dat de ander zich aangevallen voelt.
Iedereen die in de coachrol wil groeien en/of zich oriënteert of professioneel
‘Persoonlijk Coachen’ en ‘Ontwikkel Coachen’ bij hem of haar past.
Iedereen die zelf heeft gewerkt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling en minimaal de Mandelatraining van Corinor gevolgd. Mocht je een ander traject voor persoonlijke ontwikkeling gevolgd hebben, dan is een voorafgaand intakegesprek noodzakelijk.
Meer over de BPC
Ervaringen van deelnemers
‘De training is effectief, in korte tijd heb ik de basisprincipes van coaching aangereikt gekregen en ze leren toepassen.’
‘Ik heb geleerd om een coachee haar eigen drijfveren te laten vinden en daarmee de persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit voor zichzelf te creëren.’
‘De training is een mooie aanvulling op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling
Aanmelding en informatie
Je kunt je voor de BPC aanmelden via ons inschrijfformulier.

Toelating geschiedt op basis van de mate van jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Neem voor meer inhoudelijke informatie contact met ons op via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..