Communicatietraining

Goede communicatie tussen personen is lang niet altijd vanzelfsprekend. Soms verloopt de communicatie geheel naar wens, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer verlopen. Slechte communicatie (te vroeg, te laat, slordig, niet afgestemd op de ontvanger) kan leiden tot misverstanden. Zorgt voor onderlinge verwarring en onduidelijkheid. Mensen kunnen langs elkaar heen praten of zich aan elkaar ergeren. Soms denk je de ander compleet te begrijpen, maar dit is in werkelijkheid niet het geval.

Communicatietraining? http://www.corinor.nl/persoonlijke-ontwikkeling/training/workshops/effectief-communiceren/

Effect van communicatietraining
In een organisatie of bedrijf is goede communicatie tussen personen enorm belangrijk voor het productieproces, de efficiëntie en de werksfeer. Zeker als er veel mensen betrokken zijn bij een productieproces. Goede communicatie is in organisaties vaak de sleutel tot succes. Deze sleutel biedt Corinor jou in de richting van diverse communicatie trainingen. Het is van belang aandacht te besteden aan het verkrijgen van goede communicatieve vaardigheden van mensen binnen de organisatie. In de communicatie trainingen van Corinor werken we hier dan ook hard aan.

Onze trainingen
Waarom communicatie trainingen van Corinor?

In veel communicatie trainingen leer je vooral gesprekstechnieken aan. Hoe je feedback geeft, hoe je helder communiceert, dat je moet doorvragen, hoe je slecht nieuws brengt. Dat is prima voor een starter, maar niet voor een ervaren manager. Voor effectieve communicatie moet je leren communiceren vanuit wie je werkelijk bent en wat je wilt bereiken. Weten wat je diepere drijfveren zijn, wat je missie is, wat je typische persoonlijkheidskenmerken en waarden zijn. In de communicatie trainingen van Corinor staat dit dan ook centraal.

De communicatietrainingen van Corinor zorgen niet alleen voor een open en efficiënte communicatie in organisaties. Ook in je persoonlijke leven dragen onze communicatie trainingen bij in het verbeteren van jouw manier van communiceren. Je vergroot je invloed en bereikt meer resultaat, zowel zakelijk als privé. Je brengt je communicatiekwaliteiten naar een hoger niveau.

Ontwikkel en versterk je persoonlijke en communicatieve vaardigheden met een van onze communicatie trainingen. Voor meer informatie of advies kun je contact met ons opnemen via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatieavonden
Corinor kan je helpen bij het verbeteren van je communicatieve vaarigheden. Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatieavond bijwonen?