Cursus leidinggeven
Leidinggeven is een belangrijk onderdeel van elke managementfunctie. Met aanleg voor leidinggeven alleen kom je er echter niet. En niet iedereen is een geboren leider.

Meer weten?
Inspirerend leiderschap
Het motiveren, inspireren en coachen van mensen is een vak apart. Met de cursus leidinggeven van Corinor kun je als (toekomstig) leidinggevende excelleren in effectief, inspirerend leiderschap.

Cursus leidinggeven

Leidinggeven in een veranderende omgeving
Organisaties staan onder grote druk. Er moet meer gepresteerd worden met minder mensen. De concurrentie neemt toe en de economie werkt niet mee. Dit legt een enorme druk op medewerkers, maar vooral op het management.

De kaders waarbinnen organisaties opereren, veranderen continu. Zachte, meer mensgerichte waarden zetten bedrijfsprocessen en –culturen in een ander daglicht. De sturing van de aandeelhouders neemt toe, waardoor de shareholder value de managementbeslissingen nadrukkelijker beïnvloedt. Deze structurele verandering vraagt om een andere manier van leidinggeven.

Modern leiderschap
De cursus leidinggeven van Corinor is gericht op modern leiderschap. Dit betekent meer resultaatgericht werken en meer aandacht voor de medewerker als mens.

In de cursus leidinggeven word je meegenomen in een persoonlijk leerproces. Jouw persoonlijke waarden, overtuigingen, kenmerken en motieven zijn van invloed op de doelen die je kiest en de manier waarop je leidinggeeft. Door verdieping in persoonlijke groei en het aanleren van specifieke leiderschapstechnieken, ontwikkel je je tot een meer natuurlijke, inspirerende leider. Tijdens de cursus leidinggeven leer je:

Verantwoordelijkheid te nemen voor wat leeft onder de medewerkers
Je leert je eigen contraproductieve gedrag om te buigen tot een effectieve succesvolle houding
Je kunt een werkomgeving creëren die gekenmerkt wordt door pro-activiteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsbesef op de werkvloer
Dit alles resulteert in gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en in een team of afdeling met een hogere productiviteit en een grotere bijdrage aan het totale bedrijfsresultaat
De vorm waarin onze succesvolle bijdrage aan uw leiderschapsontwikkeling het beste plaats kan vinden, bespreken we graag met u. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact op