Duurzame ontwikkeling

De Mandelatraining is een vervolgtraining op de Columbustraining. In de Columbustraining heeft de ontdekkingsreis naar je eigen ik centraal gestaan. Gekeken is naar je patronen, overtuigingen en ambities. In de Mandelatraining staat het doorbreken van je oude gewoonten en de doorbraak naar, voor jou werkbare gewoontes, centraal.

De Mandelatraining geeft je de mogelijkheid te breken met “oud gedrag” en je te richten op duurzame ontwikkeling. Je zult intens ervaren wat je potentieel en kwaliteiten zijn en wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Je zult ontdekken dat jouw mogelijkheden veel groter zijn dan je ooit voor mogelijk had gehouden. En je gaat bewust inzien dat jij de bron bent van al die mogelijkheden, dat al die kwaliteiten in jou zitten!

Meer weten?
Gegarandeerd duurzaam effect
De inzichten die je hebt opgedaan in de Columbustraining ga je in de Mandelatraining kracht bijzetten en tot een duurzame ontwikkeling bestendigen. Je focust op de mogelijkheden en werpt een blik op de toekomst waarbij je waarde voor jezelf creëert.

Na het volgen van de Mandelatraining garandeert Corinor een duurzaam effect dat wordt aangetoond in wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Amsterdam.

Lees het rapport van de UvA
Duurzame ontwikkeling

Persoonlijke groei en duurzame ontwikkeling
De Mandelatraining is interessant voor iedereen die, in navolging op de Columbustraining, een duurzame ontwikkeling en verdieping wil aanbrengen in zijn/haar leven. In korte tijd versterk je jouw persoonlijke groei, effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Je leert vanuit je eigen kracht bewuste keuzes te maken en meer diepgang in je werk, leven en relaties te realiseren.

Wil jij oude gewoontes doorbreken en omzetten naar voor jou werkbare gewoontes? Wil jij ervaren wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou echt belangrijk is in het leven?

Schrijf je dan nu in voor één van de Mandelatrainingen!

Wil je meer informatie over wat de Mandelatraining je kan bieden op het gebied van gegarandeerde gedragsverandering en persoonlijke duurzame ontwikkeling? Of wil je weten wat de voordelen van de Mandelatraining voor je werkgever zijn, dan komen wij graag met je in contact: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met ons op