Positieve eigenwaarde

Voor je welzijn is het belangrijk dat je tevreden bent met jezelf, dat je een positieve eigenwaarde hebt. Hoe jij over jezelf denkt, jouw gevoel van eigenwaarde, kan je leven maken of breken. Een goed gevoel van eigenwaarde is de belangrijkste bouwsteen voor een succesvol en gelukkig leven. Meer weten?

Eigenwaarde als bron voor groei

Als mens zijn we snel geneigd onszelf te beperken in het denken over onze mogelijkheden. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wij over veel meer vermogens beschikken dan onze huidige talenten en kwaliteiten nu tot uiting brengen.

Eigenwaarde trainingen

De trainingen van Corinor zijn erop gericht je bewust te maken van het potentieel dat je al bezit. Ook het verborgen potentieel, dat onderbelicht is gebleven, brengen wij naar boven. Op deze manier ervaar je het enorme, onontgonnen potentieel dat in jezelf, je relatie, team of organisatie schuilgaat. Dit resulteert in een positief gevoel van eigenwaarde, in krachtige persoonlijkheden die het mogelijk maken om in werk, relaties, studie en elk ander aspect van het leven, succesvollere resultaten te behalen. Ga naar Onze trainingen >

Uniek drieluikprogramma

De kracht van Corinor ligt in het verhogen van jouw eigenwaarde en op het ontwikkelen van jouw drijfveren, ambities en jouw potentieel. Door het creëren van kansen en te werken vanuit inspiratie en innerlijke motivatie, leren we je jouw ambities en doelen te realiseren zoals jij dat wilt. Wij hebben hiervoor een uniek drieluikprogramma ontwikkeld dat begint met de Columbustraining. In deze training staat de ontdekkingsreis naar je eigen ik centraal. We kijken naar je patronen, overtuigingen en ambities. In de Mandelatraining gaan we een stapje verder. Het doorbreken van oude gewoontes staat centraal, waardoor je je vervolgens kunt richten op de mogelijkheden in de toekomst. Je zult ervaren wat jouw kwaliteiten zijn en ontdekken dat jouw mogelijkheden vele malen groter zijn dan je ooit voorgesteld had. Jouw gevoel van eigenwaarde zal toenemen.

De laatste stap in ons programma is de Gandhitraining. De Gandhitraining is een drie maanden durend traject dat leidt tot inspirerend leiderschap. Je leert jouw kwaliteiten effectief in te zetten en het maximale uit jezelf te halen.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen in het verhogen van jouw eigenwaarde? Bel of mail ons dan: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis informatieavond

Corinor kan je helpen bij het versterken van je eigenwaarde. De Columbustraining leert je om (weer) te leven en te werken vanuit je eigen kracht. Het kan zijn dat je door bijzondere gebeurtenissen je eigenwaarde wat bent kwijtgeraakt. Je geloof in eigen kunnen heeft een knak gekregen. Het kan ook zijn dat je regelmatig twijfelt aan jezelf, je te kritisch bent en heel erg hoge eisen stelt aan wat je wilt en doet.

Wij leren je om vanuit een gezonde dosis zelfvertrouwen keuzes te maken die bij je passen. Je zult in staat zijn werkelijk te aanvaarden wie je bent, weten dat je geliefd bent, dat je geaccepteerd wordt om wie je bent.

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..