Gedragsverandering en jij

Gedragsverandering in organisaties staat tegenwoordig sterk in de belangstelling. De economische omstandigheden dwingen organisaties om anders te werk te gaan. Maar simpelweg een nieuw proces en nieuwe werkwijze introduceren is niet voldoende om mensen mee te krijgen. Die handelen immers nog vanuit oude gewoontes. Wanneer mensen eenmaal gewend zijn aan een bepaalde manier van werken, dan kost het hen moeite om het anders te doen. Mensen zijn echter wel bereid te veranderen. Maar hoe pak je dit aan? En hoe zorg je ervoor dat de verandering een duurzame gedragsverandering in de organisatie is?

Start uw gedragsverandering!
Gedragsverandering vraagt om vernieuwing
Personen en organisaties die zich in een traject van gedragsverandering bevinden, hebben in de praktijk beperkt zicht op hun eigen mogelijkheden tot daadwerkelijke verandering. Zij zijn doorgaans onvoldoende in staat om zelf veranderingen daadkrachtig vorm te geven. Een sterke prikkel in de vorm van inspiratie is hierbij nodig. Verandering vraagt om vernieuwing op veel fronten. Corinor start vanuit de intrinsieke gedrevenheid van de mens. Vanuit hier wordt de verandering vormgegeven. Medewerkers leren dat hun manier van kijken, denken en handelen geconditioneerd is.

Meer weten over gedragsverandering?
Gedragsverandering: duurzame verandering in jouw organisatie

Gedragsverandering: High Performance Aanpak
Onze krachtige interventie confronteert de organisatie om vervolgens bewust om te gaan met aanwezig potentieel. Mensen en organisaties zijn tot veel meer in staat als zij leren om zelfbewust te groeien en te bewegen. Om effectief en succesvol te zijn. Daar zetten wij maximaal op in.

Met onze succesvolle High Performance Aanpak leggen wij een directe relatie tussen het gewenste resultaat van de organisatie en het gedrag dat nodig is om dat resultaat te behalen. Wij bieden je een verhoogde performance van 30% of meer in drie tot negen maanden tijd. Een ontwikkeling in drie maanden tijd van actief naar proactief of een ontwikkeling in negen maanden tijd van reactief naar actief.

Onze benadering zorgt voor een katalyserend effect om topprestaties met elkaar te kunnen leveren! Het beklijft en is direct toepasbaar, met borging in jouw praktijk. We maken een vertaalslag van het ‘wat’ naar het ‘hoe’ en van ‘weten’ naar ‘doen’. We pakken de bron aan en maken ‘blinde vlekken’ zichtbaar. Wij richten ons door gedragsverandering op duurzame (resultaat)verbetering en maken jouw investering waar! Meer weten? 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mail ons