Grenzen verleggen door persoonlijke groei
Persoonlijke groei gaat gepaard met grenzen verleggen. Als je verder wilt in je leven, uitdaging zoekt en je jezelf wilt ontwikkelen, zal je uit je comfortzone moeten stappen. Grenzen verleggen en het aangaan van een uitdaging is leuk en spannend, maar tegelijkertijd ook eng. Je verlaat namelijk je veilige wereld. Maar doe je dat niet dan belemmer je jezelf om te groeien. Je groeit namelijk echt door steeds nieuwe dingen te proberen en constant je grenzen te verleggen.

Om met onze grote inspirator Nelson Mandela te spreken: "Wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn? Wie ben jij eigenlijk om dat niet te zijn?"

Meer weten?
Groeien door uitdaging
Als je het lef hebt om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen, kun je groeien en ontdek je wat het leven te bieden heeft. Je kunt het maximale uit jezelf halen en wat zal je je dan goed voelen! Brengt de uitstap niet wat je ervan verwacht had en lukt het niet om je doel te bereiken, dan leer je toch veel over jezelf en zal je ook hiervan groeien

Corinor helpt grenzen verleggen

Welke grenzen wil jij verleggen?
Corinor kan je helpen je grenzen te verleggen en het maximaal haalbare uit jezelf in je leven te integreren. In onze trainingen leer je buiten je gebaande paden te treden en boven eigen verwachtingen te functioneren. Je leert kijken naar je eigen, ogenschijnlijke grenzen en barrières en leert deze blijvend te verleggen en op te rekken. Je gaat in je eigen kracht staan en ervaart dat je veel meer in je hebt qua potentieel en mogelijkheden dan je nu doet vermoeden. Je zult ervaren welke unieke kwaliteiten je hebt en hoe krachtig je werkelijk bent. Je maakt schijnbaar onmogelijke ambities en doelen voor jezelf en je omgeving haalbaar.

Welke grens zou jij graag willen verleggen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met ons op