Wat is innerlijke rust? 

Innerlijke rust is het vinden van rust in jezelf, het gevoel van kalmte in jezelf. Het is het gevoel dat je vrede hebt met wie je bent en wat je doet. Dat je lekker in je vel zit en rust uitstraalt. Vanuit die rust binnen in je, neem je de tijd om dingen te doen. Je neemt tijd voor jezelf en voor een ander. Je neemt tijd om te genieten van het leven.

Lekker in je vel en innerlijke rust

Dat je lekker in je vel zit en rust uitstraalt. Vanuit die rust binnen in je, neem je de tijd om dingen te doen. Je neemt tijd voor jezelf en voor een ander. Je neemt tijd om te genieten van het leven.

Meer weten?

Innerlijke rust vinden

Het vinden van meer innerlijke rust is een grote wens van veel mensen. Innerlijke rust is niet iets wat zomaar op je pad komt. Het is iets waar je zelf aan moet werken.

Maar hoe doe je dat dan? Het leven kan zo nu en dan best hectisch zijn. Je moet vaak van alles van jezelf. Nog even dat doen, nog even dit regelen. Niet vergeten om een boodschap te halen. Eigenlijk had je gisteren willen sporten. Je had je voorgenomen om vaker de krant te lezen. En ga zo maar door.

Soms wil je al deze stress even los kunnen laten. Je wilt kalmte, innerlijke rust. Corinor kan je daarbij helpen. Wij leren jou met minder inspanning en energie, meer uit je werk en privéleven te halen met meer voldoening, plezier en innerlijke rust.

Informatieavond

Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijvende verhoging van jouw innerlijke rust

De Columbustraining van Corinor zorgt voor een sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit en daarmee jouw innerlijke rust. De Columbustraining is gericht op het daadwerkelijk ervaren van je eigen manier van handelen. Het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

De Columbustraining is uitermate geschikt als jij:

  • je persoonlijke effectiviteit in korte tijd wil verbeteren;
  • meer succesvol wil zijn in je doen en laten;
  • effectiever met veranderingen wil omgaan en stress beter wil hanteren;
  • je leven soms als een sneltrein ervaart waarin je geen tijd en ruimte neemt om vast te stellen of je wel op het juiste spoor zit;
  • op zoek bent naar meer innerlijke rust.

Meer weten wat Corinor voor jou op het gebied van innerlijke rust kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..