Onbenut potentieel

Inschrijfformulier Informatieavond Columbustraining

Wil ook jij daadwerkelijk in staat zijn jouw innerlijke drijfveren, passies en ambities te ontdekken, ontwikkelen en daadwerkelijk te verwezenlijken in je werk- en privéleven? Zodat je met minder inspanning en energie, meer uit je werk- en privéleven kan halen met meer voldoening en plezier. Nieuwsgierig wat het jou kan brengen?

Tijdens de informatieavond zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.
Je bent van harte welkom! Van 19:30 - 21:30 uur.

Ik meld me aan voor de informatieavond op:(*) Ivm een technisch mankement: Let op de eerst volgende Informatie avond voor de Columbustraining vindt plaats op dinsdag 28 juni ipv onderstaande datum dinsdag 21 juni. Schrijf je in voor 21 juni en wij bevestigen je deelname voor 28 juni 2022. Sorry voor dit ongemak.

Contactgegevens

Aantal personen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram