Jezelf zijn is zijn zoals je bent

Je bent goed in alles wat je gedaan hebt en wat je doet. Iedereen maakt fouten. Er is niemand die perfect is. Als je op die manier naar jezelf kijkt, laat je jezelf zijn zoals je bent. Toch hebben mensen vaak moeite met zichzelf te zijn.

Jezelf zijn = zelfvertrouwen en zelfacceptatie

Als je jezelf accepteert zoals je bent, kun je makkelijk jezelf zijn. Jezelf zijn hangt samen met het hebben van zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Bij een gebrek aan zelfvertrouwen laten we vaak niet zien wie we echt zijn. We zetten een masker op. We zijn (teveel) bezig met wat anderen doen en denken.

Jezelf zijn als basis voor een gelukkig leven
Het is belangrijk om jezelf te zijn, want dan:

krijg je meer zelfrespect
krijg je meer zelfvertrouwen
weet je beter wat je wilt
Jezelf zijn is de basis voor een gelukkig leven. Hoe meer je jezelf bent, des te leuker en makkelijker alles wordt.

Jezelf zijn?
Jezelf zijn met Corinor
Corinor heeft een uniek trainingsprogramma waarbij je kunt leren meer jezelf te zijn. Wij richten ons op het ontwikkelen van jouw wensen en talenten. Door het scheppen van kansen en te werken vanuit jouw innerlijke motivatie, leren wij je daadwerkelijk jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ondernemerschap. We leren je het roer van je leven in eigen hand te nemen en met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven te halen. Zowel zakelijk als privé.

Wil je meer informatie over ons unieke trainingsprogramma? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer over onze trainingen
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond