Ontdek jouw leiderschapsstijl
Wat is jouw stijl van leidinggeven? Heb je een overtuigende leiderschapsstijl, of breng je vooral mensen samen en consulteer je eerst alle betrokkenen? Of zeg je heel direct wat er gedaan moet worden? Jouw leiderschapsstijl heeft direct effect op hoe mensen hun taken oppakken en daarmee dus ook wat jij als leidinggevende of manager bereikt.

Ontdek jouw leiderschapsstijl!
Leiderschapsstijl in een veranderende omgeving
Organisaties staan onder grote druk. Er moet meer gepresteerd worden met minder mensen. De concurrentie neemt toe en de economie werkt niet mee. Dit legt een enorme druk op medewerkers, maar vooral op het management. Beschik jij als manager over de juiste leiderschapsstijl om leiding te geven in een periode die steeds meer vraagt van jou en je mensen?

Meer informatie?
Inspirerende leiderschapsstijl

De kaders waarbinnen organisaties opereren, veranderen continu. Trends komen en gaan. Zachte, meer mensgerichte waarden zetten bedrijfsprocessen en –culturen in een ander daglicht. de sturing van de aandeelhouders neemt toe, waardoor de shareholdersvalue de managementbeslissingen nadrukkelijker beïnvloedt. De vraag is of jouw managementstijl bestand is tegen deze structurele verandering.

Modern leiderschap
Een moderne vorm van leiderschap stelt organisaties en leidinggevenden in staat om zich blijvend te onderscheiden. Dit bereik je door meer resultaatgericht te opereren en meer aandacht aan de mens te schenken. Met een moderne leiderschapsstijl zal je binnen je organisatie een betere en ander vorm van motivatie ervaren. Dit resulteert naast meer verantwoordelijkheidsbesef, sneller inspelen op marktontwikkelingen en toename van de klanttevredenheid, ook in afname van het ziekteverzuim en lagere personeelskosten.

Contact
Persoonlijk leerproces
Corinor biedt een programma voor organisaties die hun bedrijfsvoering willen verbeteren door middel van modern leiderschap. Jij als leidinggevende wordt meegenomen in een persoonlijk leerproces. Daarin zal je inzichten ontwikkelen in wat mensen van jou nodig hebben om geïnspireerd te worden, maar vooral ook geïnspireerd te blijven.

Door verdieping in persoonlijke groei en het aanleren van specifieke leiderschapstechnieken, ontwikkel je je tot een meer natuurlijke inspirerend leider. De focus ligt op zelfkennis, persoonlijke effectiviteit, interactie, motivatie, inspiratie, teambuilding en maximalisatie van mogelijke resultaten. Je zult in staat zijn een werkomgeving te ontwikkelen die gekenmerkt wordt door een hogere productiviteit en een grotere bijdrage aan het totale bedrijfsresultaat.

Wil jij als (toekomstig) leidinggevende excelleren in effectief, inspirerend leiderschap? Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70, zodat we samen kunnen bespreken op welke wijze wij een succesvolle bijdrage hieraan kunnen leveren.