Energie krijgen

Geen energie hebben en moe zijn is een veelvoorkomend probleem. Soms voel je je gewoon uitgeput, lui, lamlendig, futloos en heb je (te) weinig energie. Er zijn allerlei redenen te bedenken waardoor je je zo kunt voelen:

je drukke baan
een verandering qua hormonen
te weinig slaap
veel stress
je kinderen
je partner
Eén ding is zeker: hier wil je iets mee!

Energie is belangrijk!
Herken je dat? Dat is het tijd om in actie te komen en meer energie te krijgen! Het wel of niet hebben van energie is namelijk een belangrijke factor voor de kwaliteit van je leven en daarom van belang op zowel het persoonlijke (relaties) als het professionele vlak (werk). Je energieniveau bepaalt voor een groot deel je humeur en het bepaalt hoeveel je voor elkaar kunt krijgen. Hoe meer energie je iedere dag hebt, des te meer je uit je leven kunt halen.

Hoe krijg je meer energie?

Meer energie krijgen
Hoe krijg je meer energie en waar krijg je energie van in het leven? De trainingen van Corinor leiden ertoe dat je met minder inspanning en energie, meer uit je werk en privéleven kunt halen met meer voldoening en plezier. Door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie leren we je daadwerkelijk jouw wensen en talenten te ontwikkelen. Dat brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Haal meer uit je leven en neem het roer in eigen hand!

Lees meer over onze trainingen
Onze aanpak voor meer energie
Onze trainingen wijken sterk af van andere trainingen. Je hoeft niet te luisteren naar lange lezingen of ‘peptalks’. Integendeel, je neemt deel aan zorgvuldig ontworpen oefeningen die een spiegelfunctie hebben. Deze oefeningen en opdrachten geven je een feilloos inzicht in jouw overtuigingen, normen, waarden, verwachtingen, drijfveren, verlangens, gevoelens, gedachten en gewoontes. Je ontdekt herkenbare patronen, die jouw gedrag en daarmee samenhangende communicatie en effectiviteit in jouw leven bepalen. Je wordt bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op je eigen presteren. Je krijgt handvatten ter verhoging van je persoonlijke effectiviteit, waardoor je meer energie krijgt.

Wil je weten wat Corinor voor jou kan betekenen in het krijgen van meer energie? Bel of mail ons dan: 076 304 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond
"Ik sta meer in contact met mijn gevoel - met mezelf - en handel van daaruit. Ik kies meer voor mij, ben toleranter naar mezelf en daarmee ook naar anderen. Ik oordeel minder en ga gewoonweg makkelijker, lichter en vrijer door het leven. Zelfs in lastige en emotionele situaties zo is gebleken. Oud gedrag vertoon ik heus nog wel eens. Dankzij de Columbustraining herken ik het nu eerder, kan ik het plaatsen, glimlach ik erom en doe ik het vervolgens gewoon anders."

Serge Loijens