Je kunt je onzekerheid overwinnen

Er wordt weleens gezegd dat de enige zekerheid in het leven onzekerheid is. Maar is dat wel zo? Je af en toe onzeker voelen is heel gewoon. Onzeker over je uiterlijk, over je relatie, je werk, je collega’s, over hoe je overkomt bij anderen, over bepaalde eigenschappen van jezelf, enzovoorts. We zijn allemaal onzeker van tijd tot tijd. En dat is prima, het hoort erbij. Het wordt vervelend als je zo onzeker bent, dat je er dagelijks last van hebt. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Jij kunt je onzekerheid overwinnen!

Onzekerheid overwinnen?
Onzekerheid leidt tot angstige gedachten
Als je onzeker bent, heb je waarschijnlijk last van angstige gedachten: Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Ik ben niet goed genoeg. Ik ben niet mooi of leuk. En meestal denk je dat anderen dat ook vinden. Dit soort gedachten komt niet ten goede van je zelfvertrouwen. Je bent vooral geneigd te kijken naar wat je niet kunt, in plaats van wat je wel kan. Je mist het geloof in eigen kunnen. Om je onzekerheid te overwinnen, zal je meer hobbels moeten nemen.

Onzekerheid overwinnen door vergroten zelfvertrouwen
Je kunt je onzekerheid overwinnen door je zelfvertrouwen te vergroten. Je zelfvertrouwen heeft namelijk invloed op bijna alles in je leven: je eigen ontwikkeling, je geluk, je relatie met anderen, je werk en je gezondheid. Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvolleven. Hoe krijg je nu een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen, zodat je weer gelooft in jezelf en niet meer zo twijfelt?

Een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen krijgen
Je bent onzeker omdat je gedachten en overtuigingen hebt, die je zelfvertrouwen aantasten. Je houdt jezelf voor dat je te veel fouten maakt. En je maakt je zorgen wat anderen van je vinden. In onze trainingen laten wij je je eigen manier van handelen daadwerkelijk ervaren, waardoor je inzicht krijgt in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je leert je eigen opgelegde beperkingen en veronderstellingen te doorbreken. Je ontdekt andere mogelijkheden, leert bewuster grensverleggend te opereren en neemt verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven.

Wil jij je onzekerheid overwinnen en met meer zelfvertrouwen door het even gaan? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer over onze trainingen
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond