Opleiding ondernemer
Heb je een briljant idee voor een product of dienst? Droom je van vrijheid? Vind je geen uitdaging of voldoening meer in je werk? Denk je dat je als zelfstandig ondernemerEigen bedrijf starten | Wij helpen jou om jouw wens te realiseren meer kunt verdienen of leuker werk kunt doen? Dan kan het een goed idee zijn om als zelfstandige te gaan werken. Het opstarten van een eigen bedrijf is spannend, uitdagend en kan ook nog eens goed voor je carrière zijn.

Meer weten?
Van plan tot succes!
Het plan is geboren, maar wat moet je doen om een eigen bedrijf te starten? Waar moet je beginnen? Als startend ondernemer komt er heel veel op je af. Om succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en de juiste kennis en vaardigheden te ontwikkelen. De eerste stap naar een bestaan als zelfstandige is de opleiding tot ondernemer van Corinor.

Opleiding ondernemer

Praktische aanpak in opleiding ondernemer
De opleiding ondernemer van Corinor is geen standaard opleiding. Het is een persoonlijk begeleidingstraject waarbij onze praktische resultaatgerichte aanpak binnen negen maanden een hoog rendement oplevert. Onze coaches hebben een pragmatische inslag en zijn gecommitteerd aan jouw succes. Zij hebben de weg van wens naar werkelijkheid zelf volbracht en weten als geen ander wat het is om een eigen bedrijf op te zetten. Je kunt een beroep doen op hun brede kennis van bedrijfskunde, organisatiekunde, marketing, verkoop, productontwikkeling en het ondernemerschap zelf.

De begeleiding bij het starten als zelfstandig ondernemer bestaat uit de volgende hoofdlijnen:

visie, missie en focus scherp krijgen
opzetten van een businessplan
product-/marktcombinaties helder krijgen
heldere prijsstelling en afbakening van het product/dienst
advisering juridische vorm en opzetten boekhouding
ondersteuning inrichting bedrijfsprocessen
advisering, training en ondersteuning in marketing en verkoop
ondersteuning en verwijzing naar netwerken Corinor bv
verwijsfunctie naar ondersteunende overheidsinstanties
inzichtelijk maken en ontwikkelen van ontbrekende ondernemers– c.q. vakkennis
bouwen aan zelfvertrouwen, persoonlijke leiderschap en persoonlijk ondernemerschap
eigen grenzen duurzaam verleggen en de bekende beren op de weg nivelleren
De juiste combinatie van relevante praktijkgerichte kennis, ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling maakt de opleiding ondernemer van Corinor uniek in Nederland.

Is het voor jou een droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan? De opleiding ondernemer van Corinor laat jouw droom uitkomen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op