Wat is Ambitiemanagement®?

Ambitiemanagement is het op harmonische wijze met elkaar verbinden van individuele en collectieve ambities. Het is de kunst om jouw ambitie, persoonlijke drijfveren en passies te verbinden met die van het team en/of organisatie waar jij deel van uitmaakt.

Noodzaak van Ambitiemanagement®

Om in onze turbulente maatschappij blijvend succesvol te zijn als organisatie en een werk- en leefomgeving te creëren die werkzaam blijft in deze maatschappij, is het noodzakelijk het landschap van werken en leren te veranderen. Serviceverlening wordt belangrijker ten opzichte van het product zelf. Dit vraagt een andere instelling van uw organisatie.

Wil ook jij dit verschil maken?

Onze aanpak is erop gericht jou te faciliteren in het op andere wijze organiseren van organisaties, teams, structuren, collectieve waarden, aanwezig potentieel en lerend vermogen. Dit doen we door je bewust te maken van de kwaliteiten die anderen bezitten, de synergie hiertussen aan te brengen en de kwaliteiten die onderbelicht zijn gebleven naar boven te brengen. Dit resulteert in een team met krachtige persoonlijkheden, die in staat zijn meer verantwoordelijkheid te nemen voor het werk en eigen leven.

Contact

Wij ondersteunen je graag in jouw ambitie om actief functionerende personen, teams en organisaties te ontwikkelen tot Excellent in Business om een werk- en ontwikkelomgeving te realiseren waarin ambities, doelen en feitelijke resultaten versneld en effectief verwezenlijkt worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ambitiemanagement® creëert een omgeving waarin persoonlijke kwaliteiten van het team optimaal benut worden.

 

Zichtbaar resultaat

Onze succesvolle aanpak
heeft geleidt tot:

  • 30% hogere productiviteit
  • 12% meer omzet
  • 68% minder faal/rework kosten
  • 51% minder verloop van klanten
  • 12% hogere klanttevredenheid
  • 51% minder verloop van medewerkers
  • 27% minder verzuim
  • 62% minder veiligheidsincidenten

>  Neem contact op