Motivatie als kritische succesfactor

Meer dan ooit spreken we van een dienstenmarkt. Fysieke producten blijven weliswaar bestaan, maar de toegevoegde waarde van de service achter het product is van doorslaggevend belang. Medewerkers moeten steeds meer vanuit de (persoonlijke) behoefte van de klant denken. Klanten vragen om expliciete klantwaarde. De relatie, de directe interactie met de klant en het snel aandragen van oplossingen wordt steeds belangrijker.


Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van het aansturen van medewerkers. Uiteindelijk is de motivatie van de medewerker de meest kritische succesfactor in het behouden en verbeteren van de klanttevredenheid.

Jouw persoonlijke leerproces

Corinor biedt een programma aan voor organisaties die hun bedrijfsvoering willen verbeteren door modern leiderschap. We nemen leidinggevenden mee in een persoonlijk leerproces, waarin zij inzichten ontwikkelen in wat mensen van hen nodig hebben om geïnspireerd te worden – en te blijven. Door persoonlijke groei en het aanleren van specifieke leiderschapstechnieken, ontwikkel jij je tot een inspirerende leider. De focus ligt op zelfkennis, persoonlijke effectiviteit, interactie, motivatie, inspiratie, teambuilding en maximalisatie van de mogelijke resultaten. Je kunt straks een werkomgeving ontwikkelen met een hogere productiviteit en een grotere bijdrage aan het totale bedrijfsresultaat.

Succeselementen

Afhankelijk van jouw wensen, komen componenten aan bod als: persoonlijke effectiviteit, praktisch gereedschap en duidelijke handvatten, toetsing aan de praktijk en de realiteit, acties formuleren voor de huidige praktijk en de nabije toekomst, en integratie in de eigen organisatie.


De vorm waarin wij succesvol kunnen bijdragen aan jouw leiderschapsontwikkeling, bespreken we graag in overleg met jou.

Zichtbaar resultaat

Onze succesvolle aanpak
heeft geleidt tot:

  • 30% hogere productiviteit
  • 12% meer omzet
  • 68% minder faal/rework kosten
  • 51% minder verloop van klanten
  • 12% hogere klanttevredenheid
  • 51% minder verloop van medewerkers
  • 27% minder verzuim
  • 62% minder veiligheidsincidenten

>  Neem contact op