Op 7 december a.s. vindt in Hoeven een speciale dag plaats voor visueel beperkte en blinde kinderen t/m 14 jaar en hun gezinnen. De kinderen kunnen op deze dag aan allerlei zintuigenprikkelende activiteiten deelnemen, evenals hun broertjes/zusjes die mee komen.

 

Inspirerend Zintuigenfestival voor visueel gehandicapte kinderen.

Ook aan de ouders is gedacht. Zij worden ontzorgd door een groot aantal vrijwilligers dat bij dit festival betrokken is. De organisatie ligt in handen van Diamonds on Fire, een groep inspirerende mensen die dit evenement geheel belangeloos organiseert. Muziek, spel, ontspanning en genieten staan centraal op deze dag. Via een scala aan creatieve en actieve workshops worden de zintuigen geprikkeld. Er kan volop worden gedanst en geknutseld, de kinderen kunnen deelnemen aan een zintuigentheater, ze kunnen muziek maken, dieren aaien en nog veel meer. Voor de ouders zijn informatieve stands van belangenorganisaties aanwezig en ze kunnen volop ervaringen met elkaar uitwisselen in een informele sfeer. Diamonds on Fire is een projectgroep van deelnemers aan de training voor Inspirerend Leiderschap van Corinor. Vanuit de warmte in onze harten willen we een verschil maken in de wereld om ons heen. Wij handelen vanuit de kernwaarden: gepassioneerd, onbegrensd, liefdevol en krachtig. Voor het project Diamonds on Fire hebben wij ons het lot aangetrokken van kinderen met een visuele handicap. Diamonds on Fire wil deze kinderen in het zonnetje zetten door ze een onvergetelijke dag te bezorgen en zo mogelijk nieuwe dingen/activiteiten te laten ervaren.

Uitnodiging Zintuigenfestival

Ben je blind of visueel beperkt en ben je tussen de 4 en 14 jaar? En vind je het leuk om naar een spetterend festival te komen, waar je zintuigen geprikkeld worden? Waar je kunt knutselen, dansen, dieren aaien, sporten uitproberen, muziek maken, en zelfs kunt meedoen met een zintuigentheater? Kom dan op zondag 7 december naar het Zintuigenfestival in Hoeven. Wij gaan jou, en ook je ouders/begeleiders en je broertjes/zusjes (want die mogen ook meekomen) een fantastische dag bezorgen! Op deze dag staan er heel veel vrijwilligers voor je klaar. Je ouders mogen meedoen, maar kunnen ook lekker ontspannen in één van de sfeervolle ruimten van het voormalige klooster. Daar kunnen zij ervaringen uitwisselen en genieten van een hapje en drankje. Ook zijn er informatieve stands van belangenorganisaties aanwezig. Heb je zin in een gaaf feest? Geef je dan nu op!

Agenda

10-09 13-09

Unieke ontdekkingsr...

15-09 15-09
19-09 20-09

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!

Aanmelden