Op 14 december 2016 organiseren de deelnemers van de Gandhitraining geheel belangeloos een gratis leuke en gezellige dag voor gezinnen waarin een gezinslid een ernstige ziekte heeft of heeft gehad.

Ze richten zich tot alle gezinnen waarin een gezinslid een ernstige ziekte heeft of heeft gehad. Wij realiseren ons dat een ernstig ziek gezinslid, ouder of kind, veel impact heeft op het leven van jullie hele gezin. Wij willen hiermee laten weten dat wij aandacht en respect hebben voor de strijd die jullie als gezin hebben moeten leveren. En nog steeds moeten leveren.

Op woensdag 14 december 2016 organiseren de Gandhisten daarom geheel belangeloos en voor de deelnemers geheel kosteloos een bijzondere dag speciaal voor jou en je hele gezin! En het motto van deze dag is: ‘Vier het Leven’! Het programma van deze bijzondere dag staat in het teken van:

Liefde
Lol
Lotgenoten
Leerzaam


Programma

Het programma van deze bijzondere dag staat in het teken van Leerzaam, Lotgenoten, Lol en Liefde. 

Leerzaam, Lotgenoten, Lol en Liefde vormen de pijlers voor een aantrekkelijk programma. De negen hoofdelementen in het programma zijn:
Een liefdevol welkom (Liefde)
Een betrokken spreker (Lotgenoten)
Workshops over voeding, beweging en welzijn (Leerzaam)
Stands met relevante informatie en deskundigen (Leerzaam)
Speed dating: leer lotgenoten kennen (Lotgenoten)
Entertainment voor iedereen (Lol)
Koester en bewaar, met fotografie (Liefde)
Ontspannen met drinken en snacks
Een liefdevol afscheid (Liefde)


Natuurlijk is het de bedoeling om lol en plezier met elkaar te hebben en de warmte en liefde van de mensen om jullie heen te voelen. Ook daarvoor is deze dag bedoeld: een dag zorgeloos plezier.
Daarnaast willen we jullie graag in contact brengen met elkaar. Door jullie met elkaar in contact te brengen, kunnen jullie leren van elkaars ervaringen. En er zo samen sterker uitkomen. Wij zorgen ervoor dat er informatie beschikbaar is van hulp die er wel is, maar veelal niet bekend of lastig toegankelijk is. Voor de kinderen (en natuurlijk ook de ouders) is het fijn om lotgenoten te ontmoeten, te merken dat je niet alleen staat en hopelijk ook blijvende contacten hieraan over te houden.

 

Agenda

25-08 25-08
10-09 13-09

Unieke ontdekkingsr...

19-09 20-09

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!

Aanmelden