Persoonlijk ontwikkelingsplan
Het standaard levensfasemodel van 'eerst leren, dan werken en vervolgens rusten' voldoet al een hele tijd niet meer. Tegenwoordig moet je je leven lang leren om bij te blijven. Niet alleen als uitdaging voor jezelf, maar ook omdat werkgevers graag medewerkers willen die zich blijven ontwikkelen. Daar willen ze ook in investeren. Een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) helpt hierbij.

Wat is een POP?
Een persoonlijk ontwikkelingplan (POP) is een afspraak tussen jou en je werkgever over jouw persoonlijke ontwikkeling. Werken met een POP helpt je om je ambities waar te maken. En om te onderzoeken wat je wilt leren en wat je moet leren om je werk goed te doen. Met een POP kunnen organisatiedoelen en ambities van de werknemer en werkgever op elkaar afgestemd worden.

Hoe ziet een persoonlijk ontwikkelplan eruit?

In een persoonlijk ontwikkelingsplan staat wat jij als werknemer wil leren, jouw loopbaanwensen, welke competenties je hebt en welke daarvan verbeterd of verkregen moeten worden en de lange-termijndoelen van de organisatie waar je werkt. Het is belangrijk dat de ontwikkelingsdoelen SMART zijn: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Op zo'n manier zorg je ervoor dat je jezelf geen onhaalbare ontwikkelingsdoelen stelt.

Ontdekkingsreis is basis van het persoonlijk ontwikkelplan
Om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen moet je grondig nadenken over jezelf en je toekomst. De Columbustraining van Corinor helpt jou daarbij!

De Columbustraining is gericht op het daadwerkelijk ervaren van je eigen manier van handelen. Het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven. Deze ontdekkingsreis betekent een definitieve opstap naar beter reageren en effectiever functioneren. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?

Wil je meer informatie over wat de Columbustraining je kan bieden op het gebied van duurzaamheid en het versnelde effect in jouw persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling? Wil je weten wat de voordelen van de Columbustraining voor je werkgever zijn?

Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70.

Contact
Informatieavond
Corinor kan je helpen bij het inzicht krijgen in jouw persoonlijke ambities en drijfveren die je kunt gebruiken voor het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond