Persoonlijke coaching

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor persoonlijke coaching. Een persoonlijke coaching traject is een unieke manier om in de spiegel te kijken. Je krijgt inzicht in je eigen denken en handelen. Wat doe je precies en wat is de reden waarom je dingen zo doet? Met antwoorden op deze vragen vergroot je je bewustzijn, leer je jezelf beter kennen en leer je jezelf continu te verbeteren. Persoonlijke coaching helpt je verder in je persoonlijke en professionele leven.

Meer weten?
Corinor & persoonlijke coaching
Bij Corinor gaat persoonlijke coaching uit van ‘leren door te doen’. Dit betekent dat naar aanleiding van je eigen ervaringen nieuwe inzichten worden aangedragen in de coachingssessie. Het coachingsprogramma is maatwerk en houdt rekening met je wensen. Je persoonlijke coach fungeert soms als jouw ‘schaduw’.

Persoonlijke coaching bij Corinor

Persoonlijke coaching door multi-moment-observaties
Je coach zal aan de hand van gerichte multi-moment-observaties in je dagelijks werk of op een afgesproken tijdstip directe feedback geven. Voor deze feedback zul je open moeten staan. Dat kan alleen als je vertrouwen in je coach hebt. Voorafgaand aan het persoonlijke coaching traject vindt er een zorgvuldige koppeling plaats van jou en de coach die het beste bij je past.

Resultaten
Afhankelijk van je persoonlijke wensen wordt voor de persoonlijke coaching een programma samengesteld dat om de volgende redenen een hoog rendement oplevert:

het programma houdt rekening met de uitdagingen die je jezelf stelt;
de aanpak is flexibel, open en direct;
het programma is praktijkgericht;
je persoonlijke coach heeft veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding en schept een vertrouwelijke sfeer;
je coach is een ervaren adviseur op het gebied van persoonlijke effectiviteit met een eigen management- en commerciële achtergrond.
Toegevoegde waarde
Wij maken jouw investering waar op basis van fysieke resultaten. Jouw persoonlijke doelen en wensen worden geïntegreerd in een maatwerk coachingsprogramma. We sturen op daadwerkelijke resultaten, waarbij jouw eigen gedrag centraal staat. Onze werkwijze is gericht op maximaal haalbaar rendement. Wij leren jou te laten functioneren ‘beyond the limit’.

Wil jij je horizon verbreden op het gebied van persoonlijke effectiviteit? Neem contact met ons om je mogelijkheden te bespreken: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..