Persoonlijke groei, we zijn er allemaal mee bezig. Bewust of onbewust en ieder op zijn eigen manier. De één leert vanuit zijn luie stoel met een boek op schoot of al surfend op internet. De ander gaat erop uit, bezoekt voorstellingen, workshops, presentaties, of volgt zelfs een training.

Corinor richt zich met haar trainingen op persoonlijke groei. Op het ontwikkelen van jouw wensen en kansen. We leren je het roer van je leven in eigen hand te nemen en met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven te halen. Start uw persoonlijke groei!

Mogelijkheden voor persoonlijke groei en succes

Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten in persoonlijke groei. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze gratis informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonlijke groei door ervaringsgericht leren

Zowel zakelijk als privé kun je meer plezier, resultaat en voldoening uit het leven halen. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden. Alles wat je nodig hebt om je succesvol en voldaan te voelen in je werk en daarbuiten, heb je immers al in je. Veel effectiever en bevredigender is het om beter gebruik te maken van de mogelijkheden die je nu al bezit en een (werk)omgeving te vinden waarin je die kunt uiten.

Onze trainingen wijken sterk af van andere trainingen gericht op persoonlijke groei. Wij hebben een praktische trainingsmethodiek ontwikkeld, experiental learning, waarmee je direct je eigen resultaten op unieke wijze kunt beïnvloeden. Permanent wordt een persoonlijk verantwoordelijkheidsbesef gecreëerd.

Bekijk onze trainingen

Je hoeft tijdens onze trainingen niet te luisteren naar lange lezingen of `peptalks’. Integendeel, je neemt deel aan oefeningen en opdrachten die een spiegelfunctie hebben, die jou je eigen manier van handelen laten ervaren. Je ontdekt herkenbare patronen die jouw gedrag en daarmee samenhangende communicatie en effectiviteit bepalen. Je wordt bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op je eigen presteren. Vervolgens staat het ontdekken van andere mogelijkheden centraal, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven.

Het duurzame effect van onze persoonlijke groei trainingen is wetenschappelijk onderzocht en bewezen door de Universiteit van Amsterdam.

Wil jij ook duurzame wijze, met groter gemak en minder energie persoonlijke groei bereiken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..