Ieder mens is uniek. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke kanten, zijn eigenaardigheden , zijn kwaliteiten en talenten, zijn wensen, verlangens en voorkeuren. Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijkheid.

Meer weten? (link naar pagina onze trainingen)

Optimaliseer uw persoonlijke groei en ontwikkeling

Om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling is het van belang te weten hoe je in elkaar zit, wat jou uniek maakt, waar je kunt groeien. Hoe beter je weet hoe je in elkaar zit, hoe beter je je leven erop kunt afstemmen. Zelfkennis is de sleutel voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Blijvende verhoging in persoonlijke groei en ontwikkeling

Voor een gegarandeerde en blijvende verhoging in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling ben je bij Corinor aan het juiste adres. Met onze trainingen richten wij ons op het ontwikkelen van jouw wensen en talenten. Door het creëren van kansen en het werken vanuit innerlijke motivatie leren we je jouw persoonlijke groei en ontwikkeling daadwerkelijk vorm te geven zoals jij dat wenst, zakelijk en privé. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei en ontwikkeling op gang, dat leidt tot blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Ik wil meer weten over de trainingen

Weet waar je goed in bent

In de eerste plaats laten wij je in onze trainingen je eigen manier van handelen ervaren. Vervolgens staat het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewust grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven en daden centraal. Je krijgt inzicht in de vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot ontwikkeling komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’ Weet waar je goed in bent, dan weet je ook waar je nog in kunt groeien en jezelf in kunt ontwikkelen.

Neem het roer van je leven in eigen hand en haal met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven, zowel zakelijk als privé. Voor meer informatie over onze aanpak of voor advies kun je contact met ons opnemen via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatieavond

Corinor kan je helpen bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemer in beeld