Persoonlijke training

Heb je het gevoel dat je talenten beter tot hun recht kunnen komen, zowel op het werk als in je privéleven? Wil je effectiever functioneren en beter samenwerken met collega's? Zou je meer grip willen hebben op situaties die anders lopen dan je wenst? Dan is een persoonlijke training van Corinor iets voor jou.

Meer weten?
Persoonlijke training voor wensen en talenten!
De persoonlijke training van Corinor richt zich op het ontwikkelen van jouw wensen en talenten en het versterken van jouw persoonlijke kracht. Door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie, leren we je jouw persoonlijke ontwikkeling daadwerkelijk vorm te geven zoals jij dat wenst, zowel zakelijk als privé.

Ontwikkel jezelf met een persoonlijke training

Praktische trainingsmethodiek
Onze persoonlijke training wijkt sterk af van andere trainingen. Je hoeft niet te luisteren naar lange lezingen of ‘peptalks’. Integendeel, je neemt deel aan zorgvuldig ontworpen oefeningen die een spiegelfunctie hebben. Deze oefeningen en opdrachten geven je een feilloos inzicht in jouw overtuigingen, normen, waarden, verwachtingen, drijfveren, verlangens, gevoelens, gedachten en gewoontes. Je ontdekt herkenbare patronen, die jouw gedrag en daarmee samenhangende communicatie en effectiviteit in jouw leven bepalen. Je wordt bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op je eigen presteren. In de persoonlijke training krijg je handvatten ter verhoging van je persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap.

Onze persoonlijke trainingen
Resultaat en ervaring
De persoonlijke training wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9. Ervaringen die de deelnemers terugkoppelen na de persoonlijke training zijn:

“Ik heb beter inzicht in mijn persoonlijke ambities, wensen en prioriteiten.”
“Ik denk meer in mogelijkheden en creëer meer kansen.”
“Ik heb meer grip op situaties en neem meer het heft in handen.”
“Ik presteer boven mijn eigen verwachtingen.”
“Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.”
Neem het roer van je leven in eigen hand en haal met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven. Wil jij de kracht in jezelf ervaren, ontdekken en ontwikkelen? Schrijf je dan in voor een persoonlijke training van Corinor: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatieavond
Corinor biedt diverse persoonlijke trainingen aan. Tijdens deze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond
Deelnemer in beeld