Het succes van onze integrale benadering

Corinor heeft een zeer ruime kennis en netwerken in uiteenlopende branches. Ben jij werkzoekend of voel je je niet meer op je plaats in je oude werkomgeving, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jezelf bewust worden van jouw drijfveren en (onbewust) potentieel en dit vervolgens vertalen naar een arbeidsmarktprofiel, is onze kracht.

Maatwerk

Reintegratie is een maatwerktraject. Je hebt op regelmatige basis contact met je coach. Het traject begint met een fase waarin we inventariseren wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je kan. Daarna ga je al snel aan de slag om, onder begeleiding, een baan te vinden. Let wel, er wordt geen baan voor je gezocht. Dit doe je zelf op basis van een actieve marktbenadering. Samen met jouw coach check je of je zoekende bent in de markt die bij je past. We begeleiden je, helpen je met solliciteren, verwijzen, zorgen voor netwerkparticipatie en geven je tips en advies. Ook evalueer je samen je inspanningen en resultaat. De afgelopen jaren waren meer dan 85 procent van onze cliënten succesvol in het vinden van een passende werkbetrekking.

Persoonlijke betrokkenheid

Kenmerkend zijn onze professionaliteit, persoonlijke benadering, klantgerichte instelling en grote persoonlijke betrokkenheid bij jou en jouw kansen. We vinden het een voorrecht je te mogen helpen. Zodra je met ons in zee gaat, mag je jouw coach op ieder moment bellen of mailen om je bij te staan waar je dat nodig hebt, ook in het weekend!

Bel ons zodat we zeer binnenkort kennis met elkaar kunnen maken!

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op dinsdag 21 mei in Hoeven!

Aanmelden