Opnieuw ontwikkelen

Als twee mensen een liefdesrelatie aangaan, ontstaat er een verbinding die liefdevol, gepassioneerd, respectvol en waardevol is. Een verbinding die zich vooral richt op de behoeften van de ander. Door tal van situaties krijgt die verbinding een andere inhoud en daarmee een andere betekenis. Wanneer dat niet overeenkomt met onze verwachting, raken we teleurgesteld, geïrriteerd en maar al te vaak gefrustreerd, afzijdig en op onszelf gericht. Relatiecoaching kan dan helpen om die relatie opnieuw te ontwikkelen.

Werken aan passie

Dankzij de relatiecoaching van Corinor vinden partners een succesvolle manier om hun relatie te herstellen. Dat begint met een handreiking naar elkaar. Vertrouwen, openheid, afgestemde communicatie en het loslaten van negatieve overtuigingen spelen daarbij een grote rol.

Deze coaching geeft beide partners inzicht in hun eigen handelen. Dit biedt mogelijkheden om opnieuw een liefdevolle, intieme, vriendschappelijke en gepassioneerde relatie te ontwikkelen. Wij leren je te genieten van het samenleven met je partner.

Contact

Relatiecoaching start met een oriënterend gesprek tussen de partners en de coach. Dat gesprek vindt plaats in ons kantoor in Breda. Wil jij hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op de informatieavond!

Aanmelden