CRKBO Logo2De Masteropleiding in Essentieontwikkeling is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (CPION). Deze opleiding biedt jou:

  • een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband.
  • een professioneel leertraject vanuit de ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor.
  • een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk.

Je krijgt bovendien je eigen stijl in de vingers. Deze breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten die zijn gericht op coachen, trainen, begeleiden of procesmatig veranderen.

 

Voor wie

 

Menselijk potentieel ontwikkelen

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van het potentieel van mensen, teams en organisaties. Denk aan HR-managers, leidinggevenden, verandermanagers, ICT-ers, project- en procesmanagers, adviseurs, (aankomende) coaches, trainers, docenten en vele anderen die zich verder willen bekwamen in het ontwikkelen van menselijk potentieel.

Erkenning van het diploma

  • Diplomering leidt tot inschrijving in het wettelijk erkende Post-HBO-register van CPION.
  • Na deze Masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
  • Daarmee krijg je een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Download de brochure en lees wat deze praktische beroepsopleiding jou kan brengen. We komen graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Meo

Vraag een vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek aan waarin helder wordt wat deze unieke beroepsopleiding voor jou kan betekenen.

Neem contact op