Onbenut potentieel
Masteropleiding
Voor de ontwikkeling van onbenutmenselijk potentieel

Onbenut menselijk potentieel

Steeds meer professionals en organisaties zijn zich ervan bewust dat hun belangrijkste kapitaal bestaat uit de mensen en hun potentieel. Dit is de bron van vernieuwing en ontwikkeling. De essentiële vraag die binnen deze Masteropleiding centraal staat, is: Hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen, teams en organisaties?"

Inschrijven

In 2023 start deze Masteropleiding op dinsdag 28 februari 2023. Wil jij inschrijven voor de Masteropleiding 2023? Dat kan! Inschrijven kan via deze link.

Je inschrijving dient uiterlijk 01 februari 2023 binnen te zijn voor deelname aan de opleiding 28 februari 2023. Bij inschrijving voor 15 september 2022 ontvang je 450 Euro korting op het totaalbedrag. Schrijf je in voor 1 november 2022 dan ontvang je 150 Euro korting op het totaalbedrag. We verwelkomen je graag!

Deelnemer in beeld

Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling

De Masteropleiding in Essentieontwikkeling is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (CPION). Deze opleiding biedt jou:

 • een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband.
 • een professioneel leertraject vanuit de ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor.
 • een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk.

Je krijgt bovendien je eigen stijl in de vingers. Deze breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten die zijn gericht op coachen, trainen, begeleiden of procesmatig veranderen.

Menselijk potentieel ontwikkelen

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van het potentieel van mensen, teams en organisaties. Denk aan HR-managers, leidinggevenden, verandermanagers, ICT-ers, project- en procesmanagers, adviseurs, (aankomende) coaches, trainers, docenten en vele anderen die zich verder willen bekwamen in het ontwikkelen van menselijk potentieel.

Erkenning van het diploma

 • Diplomering leidt tot inschrijving in het wettelijk erkende Post-HBO-register van CPION.
 • Na deze Masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
 • Daarmee krijg jehttps://www.corinor.nl/contact een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Download de brochure en lees wat deze praktische beroepsopleiding jou kan brengen. We komen graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Resultaat

Het resultaat van deze opleiding is dat jij menselijk potentieel bewust tot ontwikkeling kunt brengen en in kunt zetten. Dit leidt tot krachtige persoonlijkheden en teams, die in hun werk, relaties, studie en elk ander aspect van het leven betere resultaten behalen met meer betrokkenheid, intrinsieke motivatie, collectief succes en plezier.

Na afloop van de Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling kun je:

 • individuen coachen.
 • teams coachen en begeleiden.
 • groepsdynamische processen, trainingen en workshops vormgeven.
 • procesveranderingen met mensen initiëren.
 • aan de slag als procesontwerper en regisseur van ontwikkel- en veranderingsprocessen.

Kom naar de gratis informatieavond

Benieuwd wat deze Masteropleiding voor jou kan betekenen? Kom dan naar één van onze gratis informatieavonden. Daar gaan we in op de opzet, de inhoud, het proces en de investeringen van de opleiding. De avonden vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur bij Conferentieoord Bovendonk, Hofstraat 8 in Hoeven.

De informatieavonden voor de Masteropleiding van 2022 zullen plaatsvinden op dinsdag:

 • 27 september 2022 te Conferentiecentrum Bovendonk
 • 13 december 2022 te Conferentiecentrum Bovendonk

Naast dat er altijd een persoonlijke, vrijblijvende online kennismaking gepland kan worden middels Microsoft Teams. Mail ons op info@corinor.nl

Meld je hier aan

Startdatum en locatie

De startdatum voor de Masteropleiding is dinsdag 28 februari 2023.

Deze erkende Post-HBO-opleiding bestaat uit 17 dinsdagen en vindt plaats op een inspirerende plek: Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Deze opleiding is een jaaropleiding en vindt plaats om de viertiendagen 1 dag op de dinsdagen van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Opleidingsdata

In totaal 17 dagen: dinsdag 28/02/2023 -14/03  – 28/03 – 11/04 – 25/04 – 09/05 – 23/05 – 06/06 – 20/06 – 04/07 en 29/08 - 12/09 – 26/09 – 10/10 – 31/10 – 14/11 – 5/12 en een feestelijke diplomeringsmiddag op vrijdag 15/12 2023.

Deelname aan deze opleiding kost € 8.950,= vrij van BTW. De Belastingdienst erkent deze opleiding als beroepsopleiding. Via de subsidieregeling STAP ontvang je 1.000,= Euro studie subsidie van de overheid op deze opleiding.

Erkenning van het diploma

 • Diplomering leidt tot inschrijving in het wettelijk erkende Post-HBO-register van CPION.
 • Na deze Masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
 • Daarmee krijg je een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).
Meo informatieavond
Kom vrijblijvend met ons in contact en bel: 076 – 503 11 70.
Aanmelden
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram