Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap

Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap? Kies er dan voor om je eigen, ogenschijnlijke grenzen en barrières hanteerbaar te maken. Verleg ze en rek ze op. Tijdens de Gandhitraining leer je hoe je jouw oplossingsgericht vermogen, je creativiteit en innovatieve kracht kunt verrijken.

Competenties die je ontwikkelt

 

Voor wie

 

De Gandhitraining is interessant voor iedereen die wil leren inspireren, in navolging van de Columbus- en Mandelatraining. Dit programma voor inspirerend leiderschap duurt drie maanden. Je leert hierin om het maximaal haalbare uit jezelf te halen. Na de Gandhitraining ben je in staat om jezelf continu te ontwikkelen. Je past zelfreflectie en zelfcorrectie toe, en voert de gewenste veranderingen door.

Van cijfer gestuurd managen naar inspirerend leiderschap

In onderstaande video vertelt Joke Vavier hoe zij tijdens de Columbus inzicht heeft gekregen waar ze verder aan werkte in de Mandela. Dankzij de Mandelatraining zijn de inzichten blijven beklijven en is ze veel zelfverzekerder geworden. Hierdoor is onder andere haar carrière in een stroomversnelling gekomen. Voor haar was de meerwaarde van de Gandhi vooral het ontwikkelen van de grotere levensvragen en ambities, zoals wat zijn mijn drijveren? Waar ligt mijn passie? De Gandhitraining ging veel verder dan de Columbus- en Mandelatraining. 

 

Laat je inspireren door de ervaring van deelnemers

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op maandag 10 december in Hoeven.

Aanmelden