Doorbraaktraining met gegarandeerd effect

Wil jij oude gewoontes doorbreken en omzetten naar nieuwe, werkbare gewoontes? En wil je ervaren wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou écht belangrijk is in het leven? Breek dan met het verleden, om je vervolgens te richten op de toekomst. Tijdens de Mandelatraining doorbreek je de oude patronen en overtuigingen die je tijdens de Columbustraining hebt ontdekt. Je ontwikkelt nieuwe, werkbare gewoontes die je duurzaam en krachtig verankert.

Competenties die je ontwikkelt

Voor wie

De Mandelatraining is een interessant vervolg op de Columbustraining voor iedereen die zoekt naar duurzame verdieping. In korte tijd versterk je je persoonlijke groei, effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Je leert vanuit je eigen kracht bewuste keuzes te maken. Je brengt meer diepgang aan in je werk, je leven en je relaties.

Peer Peters: Ik ben een stuk zekerder van mezelf geworden

In onderstaande video vertelt Peter hoe hij de oorzaak van zijn ‘jobhoppen’ achterhaalde en dat dit niet aan zijn werk lag. Tijdens de Columbus- en Mandelatraining ontdekte hij zijn passie. Hij is nu een stuk zekerder van zichzelf en gaat recht op zijn doel af.

 

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op maandag 10 december in Hoeven.

Aanmelden