Reïntegratie is maatwerk

Op dit moment heb je geen werk. Je hebt je werk lange tijd niet kunnen uitvoeren vanwege ziekte. Of misschien dreig je je baan op termijn wel te verliezen. Je wilt echter weer graag aan de slag, maar je vindt het wellicht moeilijk om te re-integreren. Je kunt daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij kunnen jou helpen terug te keren in je werk of op de arbeidsmarkt. Samen met jou maken wij van jouw re integratie een succes. Reintegratie is bij Corinor een maatwerktraject. Wij maken jou bewust van jouw drijfveren en (onbewust) potentieel en vertalen dit vervolgens naar een arbeidsmarktprofiel. Dat is onze kracht.

Reïntegratie coaching

In je re integratieproces word je begeleid door een coach. De eerste stap in het reïntegratietraject is het inventariseren wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je kan. Daarna ga je al snel aan de slag om, onder begeleiding, een baan te vinden. Wij zoeken geen baan voor jou, dit doe je zelf op basis van een actieve marktbenadering. Samen met jouw coach check je of je zoekende bent in de markt die bij je past. We begeleiden je, helpen je met solliciteren, verwijzen, zorgen voor netwerkparticipatie en geven je tips en advies. Ook evalueer je samen jouw inspanningen en resultaat.

Individuele re-integratie overeenkomst (IRO)
Heb je gekozen voor een individuele reintegratie overeenkomst (IRO)? Geen probleem! Wij hebben een overeenkomst gesloten met UWV, waardoor wij IRO’s kunnen uitvoeren.

Persoonlijke betrokkenheid
Wij vinden het een voorrecht jou te mogen helpen bij je re-integratie. Kenmerkend voor onze aanpak is onze professionaliteit, persoonlijke benadering, klantgerichte instelling en onze grote persoonlijke betrokkenheid bij jou en jouw kansen. Zodra je met ons in zee gaat, mag je op ieder moment contact opnemen met jouw coach om je bij te staan waar je dat nodig hebt, ook in het weekend!

De afgelopen jaren waren meer dan 85% van onze cliënten succesvol in het vinden van passend werk. Bel ons, zodat we samen van jouw re-integratie ook een succes kunnen maken: 076 304 11 70 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..