Team ontwikkeling

Ieder mens is uniek. De mix van persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten, krachten en valkuilen verschilt van persoon tot persoon. Voor een team geldt hetzelfde. Een groep mensen die binnen een organisatie aan een gezamenlijk doel werkt, bestaat uit diverse persoonlijkheden, elk met een eigen stijl. Wanneer ieder teamlid inzicht heeft in zichzelf en zijn of haar verhouding tot anderen, dan zal dit de effectiviteit van het gehele team ten goede komen. Persoonlijke ontwikkeling is daarom de basis van teamontwikkeling.

Meer weten over team ontwikkeling?
Beter presteren door teamontwikkeling
Succesvolle teams vormen een gezond geheel, waarin persoonlijke ambities en deskundigheid zich met elkaar verbinden in het belang van de organisatie. Corinor helpt organisaties beter samen te werken en beter te presteren door het stimuleren van teamontwikkeling. Bij teamontwikkeling gaat het erom hoe effectief je omgaat met de mogelijkheden die geboden worden of die je zelf creëert binnen het team en de organisatie.

Team ontwikkeling

Krachten binnen team ontwikkelig
Wij laten de specifieke krachten van de individuele teamleden optimaal tot hun recht komen. Wij zorgen ervoor dat het team een wezenlijke bijdrage levert aan de organisatie en dat de onderlinge synergie leidt tot betere prestaties en resultaten. Dat gezamenlijk collectieve ambities en doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Teamontwikkeling is maatwerk
Ieder team is anders. Het bestaat uit unieke mensen met een bepaalde taak en relatie tot het team. Ambities en doelstellingen van teams zijn sterk uiteenlopend, evenals de omgeving waarin ze opereren. Eén aanpak die leidt tot een succesvol en effectief werkend team is in onze ogen om die reden ondenkbaar. Teamontwikkeling is bij Corinor altijd maatwerk.

Succesprogramma: team ontwikkeling
De aanpak van Corinor bij teamontwikkeling brengt teamleden op een hoger niveau met betrekking tot interpersoonlijke vaardigheden, welke noodzakelijk zijn om ambitieuze doelstellingen gezamenlijk succesvol te realiseren.

De vorm waarin deze verbetering van teamontwikkeling het beste plaats kan vinden, stellen wij graag samen met jou vast. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact op