Time management

Wie kent het niet? Honderdduizend dingen te doen en aan het einde van de dag nog lang niet klaar. Elke dag weer dezelfde strijd tegen de klok. In deze dynamische tijd worstelen steeds meer mensen met het managen van hun tijd, zowel op het werk als privé.

Tijd op zich kun je niet beïnvloeden, wel kun je er effectiever gebruik van maken. Je kunt je eigen gedrag en keuzen beïnvloeden, de wijze waarop je met tijd omgaat. Oftewel timemanagement.

Effectief en efficiënt omgaan met tijd
Time management gaat vooral over jezelf en wat je wilt bereiken in de tijd waarover je beschikt. Hóe bereik je wat je wilt. Het gaat dus eigenlijk niet om het managen van tijd, maar om het managen van jezelf en je werk in de beschikbare tijd.

Twee belangrijke aspecten van timemanagement zijn effectiviteit en efficiency: effectiever (wat doe ik in mijn tijd?) en efficiënter (snel en handig) met je tijd omgaan.

Begin met time management!
Meer informatie?
Blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit

De Columbustraining van Corinor zorgt voor een sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. Met minder inspanning en energie, meer uit je werk en privéleven halen met meer voldoening en plezier. Meer doen met minder tijd en met minder stress = time management.

De Columbustraining is gericht op het daadwerkelijk ervaren van je eigen manier van handelen. Het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven. Deze ontdekkingsreis betekent een definitieve opstap naar beter reageren en effectiever functioneren. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

De Columbustraining is uitermate geschikt voor time management als jij:

je persoonlijke effectiviteit in korte tijd wil verbeteren;
je persoonlijke groei wil versnellen of een nieuwe impuls wil geven;
meer succesvol wil zijn in je doen en laten;
effectiever met veranderingen wil omgaan en stress beter wil hanteren;
je leven soms als een sneltrein ervaart waarin je geen tijd en ruimte neemt om vast te stellen of je wel op het juiste spoor zit.
Meer weten wat Corinor voor jou op het gebied van timemanagement kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70.

Informatieavond
Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond