Training coaching
Wil jij je horizon verbreden op het gebied van persoonlijke effectiviteit? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je vol vertrouwen door het leven gaan? Heb je behoefte aan een klankbord, omdat je een solistische functie uitoefent? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk? Of loopt je relatie niet zoals je dat wilt? Dan kunnen wij jou helpen met een van onze trainingen coaching.

Start hier jouw Training Coaching!
Training Coaching is maatwerk
Door middel van coaching leer je jezelf continu te verbeteren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Steeds meer mensen kiezen ervoor een persoonlijk coachingstraject in te gaan. Dit is niet verwonderlijk, want coaching is maatwerk. Corinor maakt jouw investering waar op basis van fysieke resultaten. Jouw persoonlijke doelen en wensen worden geïntegreerd in een maatwerktraining coaching.

Meer informatie?
Onze trainingen coaching

Voor welke training coaching je ook kiest. We sturen op daadwerkelijke resultaten, waarbij jouw eigen gedrag centraal staat.

Persoonlijke coaching
Persoonlijke coaching gaat uit van ‘leren door te doen’. Dit betekent dat naar aanleiding van je eigen ervaringen nieuwe inzichten worden aangedragen in de training coaching. Het coachingsprogramma houdt rekening met je wensen, dus impliceert persoonlijk maatwerk.

Loopbaanbegeleiding
Deze training coaching kan je helpen bij jouw heroriëntatie op de arbeidsmarkt. De nadruk ligt hierbij bij loopbaanbegeleiding meer op jouw persoonlijke effectiviteit dan op je vaardigheden en richt zich op de vraag "hoe hanteer ik op een succesvolle manier het vormgeven van mijn ambitie in een loopbaan?”

Re-integratie
Ben jij momenteel aan het re-integreren en wil je snel aan de slag met een baan die bij jou past? Wij begeleiden je graag naar nieuw werk. Jouw Individuele Reintegratie Overeenkomst (IRO) is voor ons geen ‘bijzaak’. Wij zijn geautoriseerd partner van UWV Werkbedrijf.

Opstarten eigen bedrijf
Van loondienst naar zelfstandig ondernemer is een grote stap met voor- en nadelen. Wij hebben de weg van Wens naar Werkelijkheid zelf volbracht en weten wat het is om je eigen bedrijf op te zetten. Het is onze passie om jou te helpen je droom te verwezenlijken.

Relatiecoaching
Deze training coaching richt zich op het (her)ontwikkelen van een liefdevolle, intieme, vriendschappelijke, effectief communicerende en gepassioneerde relatie tussen (levens-)partners. Kortom: je leert genietend samenleven!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons dan: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..