Training communicatie

Het succesvol aansturen van een organisatie, een afdeling en medewerkers vergt veel kennis, kunde en kwaliteiten. Van jou als manager wordt een heldere visie en een duidelijke koers verwacht. En dat je de bedrijfsstrategie kan overbrengen op je medewerkers, zodat zij invulling kunnen geven aan de organisatiedoelstellingen. Goede communicatie, het verwoorden en voelbaar maken van je overtuigingen en ideeën, is hierbij de sleutel tot succes. Kennis van je eigen communicatieve kwaliteiten helpt je om op een creatieve manier invloed uit te oefenen.

Effect van communicatie trainingen
In bijna elke communicatie training leer je vooral gesprekstechnieken aan. Hoe je feedback geeft, hoe je helder communiceert, dat je moet doorvragen, hoe je slecht nieuws brengt. Dat is prima voor een starter, maar niet voor een ervaren manager. Voor effectieve communicatie moet je leren communiceren vanuit wie je werkelijk bent en wat je wilt bereiken. Weten wat je diepere drijfveren zijn, wat je missie is, wat je typische persoonlijkheidskenmerken en waarden zijn.

Training communicatie als persoonlijke ontdekkingsreis

De Columbustraining is gericht op het daadwerkelijk ervaren van je eigen manier van handelen. Onze trainingen communicatie wijken sterk af van andere communicatie trainingen. Je neemt deel aan zorgvuldig ontworpen oefeningen die een spiegelfunctie hebben. Vervolgens staat het ontdekken van andere mogelijkheden, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven centraal binnen onze training communicatie.

Onze training communicatie is een persoonlijke ontdekkingsreis, een definitieve opstap naar beter reageren en effectiever functioneren. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: `Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

Resultaat en ervaring
De communicatie training wordt gewaardeerd met gemiddeld het cijfer 9. De capaciteit om op consistente wijze, met groter gemak en minder energie betere resultaten in het werk te boeken, is het meest genoemde resultaat dat deelnemers op hun werk ervaren na onze trainingen.

Meer weten over een van onze bijzondere trainingen? Bel of mail ons dan: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..