Training communiceren

Iedereen doet het, communiceren. Niet alleen mondeling en schriftelijk, zelfs als je niets zegt, communiceer je nog. Je luistert bijvoorbeeld. En anders vertelt je gezichtsuitdrukking of je lichaam wel wat je ervan vindt. Het is onmogelijk om niét te communiceren.

Communiceren doe je gedurende de hele dag. Soms verloopt de communicatie geheel naar wens, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer verlopen. Slechte communicatie (te vroeg, te laat, slordig, niet afgestemd op de ontvanger) kan leiden tot misverstanden.

Start uw training communiceren!

Belang van onze training communiceren

Slechte communicatie zorgt voor onderlinge verwarring en onduidelijkheid. Mensen kunnen langs elkaar heen praten of zich aan elkaar ergeren. Soms denk je de ander compleet te begrijpen, maar dit is in werkelijkheid niet het geval.

Goede communicatie tussen personen is dus lang niet altijd vanzelfsprekend. In een organisatie of bedrijf is goed communiceren tussen personen enorm belangrijk voor het productieproces, de efficiëntie en de werksfeer. Zeker als er veel mensen betrokken zijn bij bijvoorbeeld een productieproces. Goed communiceren is in organisaties vaak de sleutel tot succes. Het is van belang aandacht te besteden aan het verkrijgen van goede communicatieve vaardigheden van mensen binnen de organisatie.

Communicatie in de training van Corinor

In de trainingen van Corinor neemt communicatie een belangrijke plaats in.

Niet alleen helpen de trainingen van Corinor een open en efficiënte communicatie te creëren in organisaties. Ook in je persoonlijke leven dragen onze trainingen bij in het verbeteren van jouw manier van communiceren.

Versterk je communicatieve vaardigheden met een van onze trainingen. Voor meer informatie of advies kun je contact met ons opnemen via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Workshop Effectief Communiceren

Tijdens deze avond leer je 4 dominante communicatie- en karakterstijlen kennen, herkennen en effectief benaderen. Als je deze stijlen weet te herkennen, weet je ook op welke wijze deze persoon benaderd wilt worden. Je begrijpt de ander als nooit te voren. Jouw persoonlijke effectiviteit op het gebied van communicatie zal sterk verbeteren, zowel op je werk, als in je privéleven.

Wil je deze bijzondere inspirerende thema workshop met veel nieuwe eyeopeners niet missen, schrijf je dan direct in.

Inschrijven