Persoonlijke effectiviteit

Heb je het gevoel dat je regelmatig achter de feiten aanloopt? Dat de waan van de dag je in de weg staat om de gewenste doelen te behalen? Dat je steeds tegen dezelfde muren oploopt? Dan wordt het tijd om aan je persoonlijke effectiviteit te werken. Onze trainingen laten je inzien waar jouw drijfveren liggen en hoe je gebruik kunt maken van het onbenut potentieel wat in ieder mens schuilt.

Meer weten over onze trainingen?
Persoonlijk effectiviteit wetenschappelijk bewezen!
De trainingen van Corinor helpen je bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit, zowel zakelijk als privé. Ze geven je inzicht in je eigen gedrag en het effect hiervan op anderen en inzicht in je kracht, kwetsbaarheden en drijfveren. Het duurzame effect van onze persoonlijke effectiviteit trainingen is wetenschappelijk onderzocht en bewezen door de Universiteit van Amsterdam.

Training persoonlijke effectiviteit voor groei en ontwikkeling

Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit
In onze trainingen staat het ontdekken van andere mogelijkheden centraal, het bewuster grensverleggend opereren en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor resultaten in je eigen leven. Je krijgt inzicht in de vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot ontwikkeling komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

Corinor heeft een praktische methodiek ontwikkeld, experiental learning, die je direct in staat stelt je eigen resultaten op unieke wijze te beïnvloeden. Permanent wordt een persoonlijk verantwoordelijkheidsbesef gecreëerd.

Je hoeft tijdens onze persoonlijke effectiviteit trainingen niet te luisteren naar lange lezingen of ‘peptalks’. Integendeel, je neemt deel aan oefeningen en opdrachten die een spiegelfunctie hebben, die jou je eigen manier van handelen laten ervaren. Je ontdekt herkenbare patronen die jouw gedrag en daarmee samenhangende communicatie en effectiviteit bepalen. Je wordt bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op je eigen presteren. Je krijgt handvatten ter verhoging van je persoonlijke effectiviteit.

Wil jij werken aan je persoonlijke effectiviteit en op duurzame wijze, met groter gemak en minder energie meer uit je leven halen en betere resultaten boeken op je werk? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel
De Columbustraining is een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel. Deze ontdekkingsreis betekent een definitieve opstap naar beter reageren en effectiever functioneren. Je krijgt inzicht in de volgende vraag: ‘Hoe kunnen mijn competenties en talenten tot uiting komen om mijn doelen, ambities en wensen te verwezenlijken?’

De Columbustraining is interessant voor iedereen die weet of voelt dat er meer uit het leven te halen is.

Wil jij werken aan je persoonlijke groei door bewustwording en op duurzame wijze, met groter gemak en minder energie meer uit je leven halen en betere resultaten boeken op je werk? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de Columbustraining
Informatieavond
Corinor kan je helpen bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond
"Als ik er nu op terugkijk, ik had het veel en veel eerder moeten doen"
Bekijk video