Trainingen coaching

Aandacht voor menselijke kwaliteiten, aanwezige talenten en onbenut potentieel groeit. Steeds meer professionals en organisaties zijn zich ervan bewust dat het belangrijkste kapitaal bestaat uit de mens en het menselijk potentieel. Dit is de bron van vernieuwing en ontwikkeling. Continu ontwikkelen en continu leren, biedt de beste kansen om succesvol te zijn. Coaching is een bewezen efficiënte en effectieve methode om het totale potentieel van mensen, teams en organisaties te ontdekken en te ontwikkelen. Wil je zelf leren coachen of wil je juist zelf gecoacht worden? Corinor heeft een divers aanbod van trainingen coaching en een Masteropleiding voor aankomende en gevorderde coaches.

Zoek je een coach?
Onbenut menselijk potentieel
Een van de coaching trainingen van Corinor is de post-hbo erkende Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling. Centraal in deze opleiding staat het ontdekken en ontwikkelen van het onbenut potentieel van mensen. Bewezen is dat we nog geen 5% van ons menselijk potentieel gebruiken. Toegang krijgen tot die overige 95% is de uitdaging binnen de masteropleiding. Menselijk potentieel bewust tot ontwikkeling brengen en inzetten, resulteert in krachtige persoonlijkheden en teams, die in werk, relaties, studie en elk ander aspect van het leven betere resultaten behalen met meer betrokkenheid, intrinsieke motivatie, collectief succes en plezier.

Meer Masteropleiding
Trainingen coaching bij Corinor

Onze werkwijze
Deze unieke masteropleiding binnen het aanbod van coaching trainingen biedt jou:


een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband;
een professioneel leertraject vanuit de kenmerkende ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor;
een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk;
het je eigen maken van je eigen stijl, wat je direct in de praktijk brengt in opdrachten gericht op coachen, trainen/begeleiden of procesmatig veranderen.
Resultaat
Na afloop van de opleiding kun je individuen coachen qua performance coaching, ontwikkeling coaching en transformeel gedragsveranderkundig coachen. Je kunt teams coachen en begeleiden. Je bent in staat om groepsdynamische processen, trainingen en workshops vorm te geven. Je hebt geleerd hoe je systeem dynamische procesveranderingen met mensen kan initiëren. Je kunt aan de slag als procesontwerper en regisseur van ontwikkel- en veranderingsprocessen.

Meer weten over de coaching trainingen van Corinor of over de Masteropleiding? Bel of mail ons dan: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..