Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven

Niet iedereen heeft het even makkelijk in het leven. De één wordt geconfronteerd met tegenslag op tegenslag, terwijl het leven de ander voor de wind lijkt te gaan. Het leven is niet eerlijk verdeeld. Ben je ontevreden over dat gegeven? Dan heb je twee keuzes, accepteer dat het leven niet eerlijk is of doe er iets aan. Het lost niks op door er over te klagen en de schuld bij anderen te leggen. Wanneer je niet tevreden bent over je leven, zal je er zelf iets aan moeten doen om dit te veranderen. Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven.

Verantwoordelijkheid nemen?
Verandering door verantwoordelijkheid nemen
De belangrijkste stap die verandering in je leven brengt, is de keuze om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Neem vanaf vandaag het stuur in eigen handen in plaats van te leven op de automatische piloot en het leven door te laten kabbelen. Het is een proces dat niet in een dag gerealiseerd is, maar je kunt wel vandaag besluiten om te beginnen. Neem verantwoordelijkheid voor je leven en zorg dat je weer controle krijgt. Stop met alles en iedereen de schuld te geven van de dingen die niet gelukt zijn in je leven en neem zelf de verantwoordelijkheid voor deze situaties. Jij bent namelijk de enige die echt een positieve draai kan geven aan jouw bestaan.

Versnelde persoonlijke groei door verantwoordelijkheid nemen
Hoe doe je dat dan, verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven? Corinor heeft hiervoor een uniek drieluikprogramma ontwikkelt, waarin we ons richten op het ontwikkelen van jouw wensen en jouw talenten. Door het scheppen van kansen en te werken vanuit innerlijke motivatie, leren we je daadwerkelijk jouw persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zoals jij dat wenst. Het brengt een proces van versnelde persoonlijke groei op gang, dat leidt tot een blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en persoonlijk ondernemerschap.

Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, door het roer van je leven in eigen hand te nemen, haal je met minder inspanning en energie meer resultaat, voldoening en plezier uit je leven, zowel zakelijk als privé. Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en ben je benieuwd hoe Corinor je hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op
Informatieavond
Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert wat je drijfveren zijn en krijgt tools aangereikt om jouw onbenut potentieel te ontdekken en in te zetten. Wil je dit een keer ervaren? Met ex-deelnemers praten en vragen stellen aan trainers en coaches?

Tijdens onze informatieavonden zal één van de Columbustrainers op inspirerende wijze de context van de training uitleggen en je laten ervaren van welk potentieel jij onbewust bent. Processen worden uitgelegd en de mogelijkheid wordt geboden de ervaringen van ex-deelnemers te vernemen.Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een van onze informatieavonden, bel of mail: 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis informatieavond