Verschil maken

Iedereen kan het verschil maken
Iedere werknemer bezit unieke kwaliteiten en kan daarmee het verschil maken voor zijn team of organisatie. Een succesvolle manager speelt hierin een cruciale rol door continu te inspireren en te stimuleren. Beschik jij als leidinggevende over de juiste managementstijl om leiding te geven in een tijd die steeds meer vraagt van jou en je mensen?

Verschil maken?
Aandacht voor de mens
Inspirerend leiderschap stelt organisaties en leidinggevenden in staat om blijvend verschil te maken. Dit kan door meer resultaatgericht te opereren en meer aandacht aan de mens te schenken. Met deze moderne vorm van leiderschap zal je als leidinggevende binnen je organisatie een betere en andere vorm van motivatie ervaren. Dit resulteert naast meer verantwoordelijkheidsbesef, sneller inspelen op marktontwikkelingen en toename van de klanttevredenheid, ook in afname van het ziekteverzuim en lagere personeelskosten. Kortom, door inspirerend leiderschap, stimuleer je anderen tot actie over te gaan, tot het maken van verschil.

Verschil maken met persoonlijk leerproces
Corinor biedt een programma voor organisaties die hun bedrijfsvoering willen verbeteren door middel van modern, inspirerend leiderschap. Als leidinggevende word je meegenomen in een persoonlijk leerproces. Daarin zal je inzichten ontwikkelen in wat mensen van jou nodig hebben om geïnspireerd te worden, maar vooral ook geïnspireerd te blijven. Door verdieping in persoonlijke groei en het aanleren van specifieke leiderschapstechnieken, ontwikkel je je tot een meer natuurlijke, inspirerende leider. Je zult in staat zijn een werkomgeving te creëren die gekenmerkt wordt door een hogere productiviteit en een grotere bijdrage aan het totale bedrijfsresultaat, een werkomgeving die het verschil maakt.

Wil jij als leidinggevende het verschil maken en excelleren in effectief, inspirerend leiderschap? Neem dan contact met ons op via 076 503 11 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op