Voorkomt en reduceert verzuim

Voel je je uitgeblust of ben je vastgelopen in je werk, vaak afwezig of snel geprikkeld? Dan loop je het risico op een burn-out en langdurig verzuim. Het ontwikkelprogramma Mentaalrijk kan je helpen om te herstellen en weer vol energie aan het werk te gaan.

 

Jouw resultaat

 

Mentaalrijk in de praktijk

Soms zit je niet lekker in je vel. Misschien meld je je daarom ook af en toe ziek. Je klachten kunnen erger worden door een verstoorde balans tussen werk en privé, hoge werkdruk, onzekerheid over je baan en door agressie of geweld op de werkvloer. Deze klachten noemen we psychosociale arbeidsbelasting (PSA), de meest voorkomende beroepsziekte in ons land. Mentaalrijk helpt je hierbij. Je kunt binnen een paar dagen bij Corinor terecht voor een intake op een locatie naar keuze.

Van uitval naar mentale weerbaarheid

Bron
Corinor onderzoekt de oorzaken van jouw tekort aan energie en je frequente verzuim. Wij pakken de bron aan voor een duurzaam resultaat op de lange termijn.
Balans
Mentaalrijk brengt balans in je gezondheidsbeleving en bewustzijn. Welke (onbewuste) gedachten, gevoelens, gewoonten en gedragingen weerhouden jou? Zo activeren we jouw zelfherstellend vermogen.
Herstel
Corinor zorgt ervoor dat je mentaal rijker wordt en de focus legt op mogelijkheden en kansen. Zo krijg je weer energie en zin om te werken.

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op maandag 10 december in Hoeven.

Aanmelden