Verzuim voorkomen en reduceren

Werknemers die uitgeblust zijn, vastlopen in het werk, vaak kort verzuimen of snel geprikkeld zijn, lopen het risico op een burn-out en langdurig verzuim. Het bewezen effectieve ontwikkelprogramma

Mentaalrijk richt zich op herstel en bij verzuim ook op werkhervatting. Hiermee reduceert u het verzuim én een kostenpost voor uw organisatie.

 

Jouw resultaat

 

Mentaalrijk in de praktijk

Ieder mens is uniek. De aanpak van Corinor is daarom altijd maatwerk. Uw medewerker kan binnen enkele dagen bij ons terecht voor een intake. Dat kan bij u op locatie of bij ons. Bij de intake zijn een erkende senior ontwikkelcoach en een BIG-geregistreerde psycholoog aanwezig. Uw medewerker vult daarna een vragenlijst in. Hiermee krijgen we inzicht in zijn problematiek, verandervermogen, veranderbereidheid en wensen. Corinor bekijkt de kortste weg naar duurzame productiviteitsverbetering of herstel. Daarbij beoordelen we ook of wij succesvol kunnen zijn en binnen welk tijdsbestek.

Van uitval naar mentale weerbaarheid

Bron

Corinor onderzoekt de oorzaken van het tekort aan energie en het frequente verzuim. Wij pakken de bron aan voor een duurzaam resultaat op de lange termijn.

Balans

Mentaalrijk brengt balans in de gezondheidsbeleving en het bewustzijn van de medewerker. Welke (onbewuste) gedachten, gevoelens, gewoonten en gedragingen weerhouden hem? Zo activeren we het zelfherstellend vermogen.

Herstel

Corinor zorgt ervoor dat medewerkers mentaal rijker worden en de focus leggen op mogelijkheden en kansen. Ze krijgen weer energie en hervatten het werk.

Columbus informatieavond

Kom luisteren én ervaren op maandag 10 december in Hoeven.

Aanmelden